樂古Nakuz

標題: 決賽之事,求求各位玩家幫下手 [打印本頁]

作者: ninksicro    時間: 12-7-2015 23:44
標題: 決賽之事,求求各位玩家幫下手
各位玩家你地好:
      我地係成功晉入高達黃昏的榮耀嘅legendary_unicon 隊
因為突然學校要我地去北京交流啊 唉 我地超5想去lo 我地同學校講
仲比學校鬧番轉頭添 搞到我地去5到7月24日比賽 因為我地7月24日先搭飛機番黎
所以希望各位玩家 可以幫一下我地 我地已寄左比gameone客服
我地希望各位玩家幫忙同gameone講希望可以將個比賽延遲到7月25日
我地真係好想同你地係會場見面呀
作者: kaiant1001    時間: 12-7-2015 23:58
如果因為咁去唔到
真係鄧你地可惜
你地好有心, 澳門黎都肯去香港一轉...

(我係ant呀
作者: lpokj2222    時間: 13-7-2015 00:07
港大旅行團?
作者: billson    時間: 13-7-2015 00:19
星期五搞比賽,即係叫要返工D人去請假打比賽
我只知道24/7係動漫節第1日,實勁多人
咩學校要強迫去北京交流 ?現在都應該放暑假la
學生應該有自由選擇去唔去,因為始終要出境過關
作者: ninksicro    時間: 13-7-2015 00:25
求求幫一幫下手
作者: ☆夜星﹏    時間: 13-7-2015 05:55

無機會7月25號
因為7月25號有勁舞團比賽,唔會將2個吸引到觀眾既旺比賽放埋同1日
就好似5年前公會賽同勁舞團既家族賽係分開,只有3V3係一齊搞
作者: 乂基拉乂    時間: 13-7-2015 12:47
唔去北京要留級?如果唔糸就無番交流團既理由
作者: hugoka    時間: 13-7-2015 14:39
billson系米好開心
作者: 199833    時間: 13-7-2015 14:59
你只要令自己過唔到關咪得www
作者: 豆奶xD    時間: 13-7-2015 17:07
讚">Hello
作者: 工口仔    時間: 13-7-2015 18:22
你只要令自己過唔到關咪得www
199833 發表於 13-7-2015 14:59

點可以咁教人架? 雖然SD就執...之後冇機會再玩...
但我企係學生既角度黎講..我會出去見識下...但同時又想打比賽
作者: ricko0429    時間: 13-7-2015 18:33
去交流幾時都有得去 SD就得番最後一次 自己諗
作者: kaiant1001    時間: 13-7-2015 19:47
去交流幾時都有得去 SD就得番最後一次 自己諗
ricko0429 發表於 13/7/2015 18:33

邊有得咁比
你唔好話屋企人一年一次生日/公開試一年可以考一次?
作者: UIOPRT    時間: 14-7-2015 00:52
頂, 我建議你米去乜乜交流
一係好似樓上講, 扮過5到關, 扮跌左身份證, 身份證到期, 身份證冇帶之類ge野
作者: bevisyin    時間: 14-7-2015 02:14
你呢D都唔係叫黑仔

我第1場都冇得打 有一人放飛機
作者: kaiant1001    時間: 17-7-2015 23:32
咁點, 真係去唔到?
作者: between    時間: 19-7-2015 21:34
如果去日本交流你會點揀?
作者: 紙包奶    時間: 24-7-2015 00:31
垃圾學校

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2