樂古Nakuz

標題: jerryma0909 請入 [打印本頁]

作者: james6660n99    時間: 9-7-2015 18:49
標題: jerryma0909 請入

笑死人咩 話我唔識SS 自己俾我講幾句就9UP  幫JAMES666 本末倒置 佢車只一出埋槍你都幫得落(笑  SS?你識條鐵咩 行到成隻鴨咁叫SS 俾我屠到隻死狗咁款仲話我廢? 打垃圾駛鬼用SS  返屋企啦
下面有片
youtu.be/ILr7pOm8zQg
作者: hkkoko    時間: 9-7-2015 20:09
:O) 係拍就拍哂全場啦大佬
作者: 叫我風少    時間: 9-7-2015 22:19

sd201堅係好on9,弱智上校,周街同人開罵戰,你係咪太無聊冇做姐小學雞
作者: 工口仔    時間: 9-7-2015 22:29
其實...我之前打到紅星都唔知乜係SS有乜問題?
嬴到咪得 有輸出唔好行行企企咪得:hug: 收刀收槍乜都識就係唔知乜7係SS
作者: 工口仔    時間: 9-7-2015 22:32
我家陣知乜係SS了
咪就係按鍵盤的S制兩下就係SS喇 新手都識喇...
作者: smith飛船    時間: 10-7-2015 14:00
FF我就識姐,SS乜能野黎?SS級別機體?
定條友想係SD招SP??
作者: 亞瑟姆    時間: 10-7-2015 14:01
代放:
[youtube]ILr7pOm8zQg[/youtube]

而本人比較在意個位JerryMa0909既錯別字。
作者: battleno    時間: 10-7-2015 19:07
sd201堅係好on9,弱智上校,周街同人開罵戰,你係咪太無聊冇做姐小學雞
叫我風少 發表於 9-7-2015 22:19

It's summer!
作者: kakit310    時間: 10-7-2015 23:13
我就唔見你有幾勁,BTW蝦新手開心咩?(暑假特別多呢D POST
作者: UIOPRT    時間: 10-7-2015 23:58
好心你同隻大家狗就米撚再嘈啦
都執啦, 開開心心玩埋e個月就算啦
臨執都攪咁多野, 出到去冇人知你係sd201呀
都5細啦, 成熟d
係game同人嘈做鍵盤戰士冇意思架
睇到ed  post都覺煩同小學雞
唉, 冇眼睇
作者: 大家爸01    時間: 11-7-2015 01:12

我念我有資格話你廢   我po你 因為我愛你!  爸爸
[img][/img]
[img][/img]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2