樂古Nakuz

標題: [逍ser] 呢隻野值幾多? [打印本頁]

作者: 熹jai    時間: 14-10-2012 23:06
標題: [逍ser] 呢隻野值幾多?

作者: 643750774    時間: 14-10-2012 23:12
唔值錢....勇猛.....
作者: 光云    時間: 14-10-2012 23:28
勇猛內攻先勁= = 不過低資左小小。。
作者: ∼香B∼    時間: 14-10-2012 23:29
643750774 發表於 14-10-2012 11:12 PM

我不知幾喜歡內功勇猛...
不過樓主隻寵資同成長都唔算好..中中地地吧!! 市價就唔清楚了..因為太耐無玩
作者: brian123456789    時間: 15-10-2012 01:04
點解勇猛內攻好?求解
作者: 千流天羽    時間: 15-10-2012 11:02
有連撃
作者: 平平無奇的玩家    時間: 15-10-2012 13:11
唔高資又錯格一定好平
作者: 乂傑少卍    時間: 15-10-2012 18:10
643750774 發表於 14-10-2012 23:12
∼香B∼ 發表於 14-10-2012 23:29
光云 發表於 14-10-2012 23:28
唔高資又錯格一定好平
平平無奇的玩家 發表於 15-10-2012 13:11

內攻勇猛係好定唔好?比你地搞到亂曬~.~
作者: ∼香B∼    時間: 15-10-2012 18:25
內攻勇猛係好定唔好?比你地搞到亂曬~.~
乂傑少卍 發表於 15-10-2012 06:10 PM
普通攻擊寵弊病係咩?? 內功寵打人太多miss..外功寵打人唔夠痛....
而內功勇猛就可以結合以上兩者優點,,保證到穩定輸出內功勇猛主要技能:高連擊..無miss雙倍輸出...

上技方面..2手動,,高連,雲遊4海,高打怒,其餘兩招可以上輔主技或高識破等....
因為打怒同高連係同一時間釋放,,同時打怒效果亦會因高連而疊加,,效果翻倍....
亦因為隻寵只打上高連一招攻擊技..令高連既觸發機率大大增加,,基本上冷卻一到就出,,呢種穩定無miss既攻擊頻率,,打人既傷害十分可觀!!

而著寵套方面..完全可以著95膽小套 追求極限攻擊....另外追求打怒效果就可以著95打怒套...
因為95膽小套既效果係增加咒書既釋放機率..而我地隻寵無打到咒書落去..所以寵套既效果唔會影響到高連釋放頻率...

我講既野會唔會有錯..就你地自己決定了
作者: 乂傑少卍    時間: 15-10-2012 19:32
普通攻擊寵弊病係咩?? 內功寵打人太多miss..外功寵打人唔夠痛....
而內功勇猛就可以結合以上兩者優點,,保證 ...
∼香B∼ 發表於 15-10-2012 18:25

咁外攻膽小都1樣-,-?
作者: ∼香B∼    時間: 15-10-2012 19:49
咁外攻膽小都1樣-,-?
乂傑少卍 發表於 15-10-2012 07:32 PM

-.-..,自己諗深入d..膽小寵技有無岩外功用...外攻寵弊處係低攻..而膽小寵技弊處係命中低....
而且膽小最主要既痛擊技能係加內功..對外功寵係毫無意義!!
咒書就唔洗講啦-_- 隻寵無減抗..效果打左4折...
重伸一次..高連擊並無增加任何額外攻擊,,單純只係釋放連續兩次平推...所以與內外功係無關係!
作者: 乂傑少卍    時間: 15-10-2012 19:54
回復 11# ∼香B∼

聽君一席話 勝讀十年書 簡直令我茅塞頓開
作者: 囧大俠    時間: 15-10-2012 21:53
幾百金吧,資質和成長跟大部分狐仙差唔多
作者: 熹jai    時間: 15-10-2012 22:23
光云 發表於 14-10-2012 23:28

唔係膽小勁咩? 2193 都低 ?
p.s 我係新手
作者: 熹jai    時間: 15-10-2012 22:24
不過樓主隻寵資同成長都唔算好..中中地地吧!! 市價就唔清楚了..因為太耐無玩 ...
∼香B∼ 發表於 14-10-2012 23:29

我係打算同人收的..呢隻2193都算低?
作者: 熹jai    時間: 15-10-2012 22:32
而內功勇猛就可以結合以上兩者優點,,保證 ...
∼香B∼ 發表於 15-10-2012 18:25

師兄...唔係太明呢到...
    上技方面..2手動,,高連,雲遊4海,高打怒,其餘兩招可以上輔主技或高識破等....

作者: 熹jai    時間: 15-10-2012 22:33
幾百金吧,資質和成長跟大部分狐仙差唔多
囧大俠 發表於 15-10-2012 21:53

人地出500元 值唔值 ?
作者: hitaeroplane    時間: 16-10-2012 08:01
回復 14# 熹jai

2193資質唔算低,不過都唔算高。個人認為2500up先叫高資.
我隻寵2107原資比人話低...
雖然資質同成長率唔高,不過你隻寵性格唔差,賣到500-600元左右掛
作者: 熹jai    時間: 16-10-2012 22:37
回復  熹jai

2193資質唔算低,不過都唔算高。個人認為2500up先叫高資.
我隻寵2107原資比人話低...
...
hitaeroplane 發表於 16-10-2012 08:01

我係同人收
作者: hitaeroplane    時間: 16-10-2012 23:43
我係同人收
熹jai 發表於 16-10-2012 22:37

500-600元 差唔多,可以收
作者: 熹jai    時間: 17-10-2012 00:06
500-600元 差唔多,可以收
hitaeroplane 發表於 16-10-2012 23:43

d技應該點上?
作者: 絲絲入扣    時間: 17-10-2012 01:43
吃之無味, 棄之可惜
平既收黎玩下可以
作者: hitaeroplane    時間: 18-10-2012 08:22
回復 21# 熹jai

手動  高神佑 群攻
    自動  高連 高打怒 法魂 輔主x2

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2