樂古Nakuz

標題: 伊芺 討論集中帖 [打印本頁]

作者: FMK.    時間: 31-8-2011 18:50
標題: 伊芺 討論集中帖

-

所有關於伊芺的問題都可以在此發問
本人會在1樓post上優質回覆既link
以往既post經整理後也會post上黎1樓
歡迎問關於 配點 技術 轉職 的問題

裝備/王掉寶 請在 另一地方[建設中] 發問
好回覆會被加樂點的
**不要亂給bravo!

附上技能模擬器,讓大家選擇適合自己的配點。
http://www.phototalks.idv.tw/flex/elskill/#

-

作者: FiretrUCK    時間: 1-9-2011 20:27
點解呢個POST冇人討論的-_-""
我覺得EVE的復仇女神打地圖好鬼勁:S
作者: FMK.    時間: 2-9-2011 16:51
點解呢個POST冇人討論的-_-""
我覺得EVE的復仇女神打地圖好鬼勁:S
FiretrUCK 發表於 2011-9-1 20:27

同eve打會lag機 ha
太華麗了d技

-
作者: 神秘的冷燕    時間: 4-9-2011 09:07
這裡有一個玩復仇玩得超火大的人...現在復仇愈來愈不知所謂...
鎖1降擊倒值的量竟然會變低,想像也想像不到
不過我副本玩很高興是沒錯,就是沒甚麼辦法玩PVP而已
作者: hok5    時間: 5-9-2011 00:31
雷岩岩出好屈
eve岩岩出好屈
澄岩岩出好屈,好彩改弱左
我都有玩女神,打任好正,,,,但係我都係中意虛無
作者: martinfe    時間: 11-9-2011 13:43
對比兩個職業..你地覺得幾隻打副本正啲?
作者: hok5    時間: 11-9-2011 15:20
澄,打任超強,eve打pvp定任都平均d
作者: aka321    時間: 19-9-2011 19:32
拎伊芙既角色任係咩丫????

點解我隻雷文44LV都冇佢既角色任既=.=(台服...)
作者: hok5    時間: 20-9-2011 01:21
冇玩台服好奈,不過同hk一樣姐
以前打4/4,e+1/3打2-5隻8號
2/3打3-5d運礦,3/3打4-5盾兵,2/3 3/3係3城接嫁,37應該ko哂
作者: aka321    時間: 20-9-2011 18:22
回復 9# hok5

你係未答緊我=.=

44LV去到咩城都見唔到伊芙角色任.拎雷文卡既就有
作者: hok5    時間: 20-9-2011 18:35
去咩城都冇搵gm啦,我幫唔到你
雷文任32打暗黑號a級,打雷文5次,打一堆東西3+5+5都夠打到40,難過eve好多
作者: 紫靈乂    時間: 24-9-2011 20:41
伊芺3轉 4/4任點做?
作者: pk1pk1kp1    時間: 24-9-2011 20:59
紫靈乂 發表於 24-9-2011 20:41
你轉復仇定創造= =?

各位如果我有錯可以提出= =我未打過eve轉職任...以下係上網搵

復仇:

1。和沛塔士兵對話

2。
- 打敗X-4 boss 9隻(x-4任何困難)
- 打敗X-5 boss 3隻(x-5任何困難)
- 打敗x-6 boss 3隻(x-6任何困難)

3。
- 收集1個物品,x-3(3*上路小boss)或(X-63*).
- 收集1個物品,X-4(2*以上小boss)或X-6(2*以上小boss)
- 收集1個物品,X-5(2*以上小boss)或X-6(任何困難)。
- 收集1個物品在X-6 boss(任何困難)
(推薦的X-6 3*)

4。和5城武器商人對話

5。收集5-1 boss物品3個(5-1任何困難)

創造:
 1。找沛塔書呆子對話

2。獲得物品在任何怪物(X-3 2*以上) 很難掉的-v-

3。
- 收集25物品-亡靈巫師的x-6任何困難
- 取得10煉金藥-製造挫冰那支水(可在煉金npc買)

4。找5城飾品店對話

5。
- 收集45物品(5城士兵)
- 收集20物品(5城黑暗精靈)
- 收集15物品(5城金色飛龍)
(推薦5-2)
作者: 紫靈乂    時間: 25-9-2011 02:08
回復 13# pk1pk1kp1

THX
作者: hok5    時間: 26-9-2011 15:21
去秘技qa網,有圖有文啦
作者: hok5    時間: 26-9-2011 15:23
紫靈乂 發表於 24-9-2011 20:41

轉職任係有5部,4/5去5城,打哂4城先去到
作者: hok5    時間: 7-10-2011 00:04
新的復仇

作者: 94010762    時間: 7-10-2011 07:07
我果隻復仇係咁加的說
精神集中我覺得冇咩用要有mp加光環先有得加爆擊...- -

作者: hok5    時間: 7-10-2011 12:42
光環幫人加/魔自用加45%都要用,團刷好有用,單刷時可以帶其他,臨空都好用,電核又爆得遠
黑洞技書加左
作者: 天方夜翼    時間: 8-10-2011 14:30
我想問下有冇人放駭浪蛟龍(依芺)  
有加我艾爾帳:夜乄戀
作者: hok5    時間: 8-10-2011 18:48
我想問下有冇人放駭浪蛟龍(依芺)  
有加我艾爾帳:夜乄戀
天方夜翼 發表於 8-10-2011 14:30

去交易板啦
作者: hok5    時間: 8-10-2011 18:49

你自己都唔係好好
作者: 魚佬    時間: 25-4-2012 21:15
太華麗
作者: dororosam    時間: 13-5-2012 15:37
有冇人知喚雷點加
作者: am4a1    時間: 1-6-2012 21:01
eve D輸出5算低 機動能力又高 連段都算快 都好適合D新手玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2