樂古Nakuz

標題: 對3國不滿嘅地方 [打印本頁]

作者: 星星之光    時間: 4-4-2009 19:28
標題: 對3國不滿嘅地方
  [fly]機車[/fly]3國 衝武器係呃人錢嘅 超易爆有時+4就爆 有左火神防爆 有人+3就用 呢D係心理戰術 衝武器個陣就會唸..又5系無錢 火神咪火神 當你衝到+8 重想衝 佢就好可能爆 你又無‧錢 就會唸1次1定成功 去左買點...新幹線 就袋袋平安 
作者: blackman    時間: 5-4-2009 00:28
唔係有錢人好難變強
作者: ken852456    時間: 5-4-2009 09:09

我上+6 連爆6次...
作者: 星星之光    時間: 5-4-2009 11:36
d錢好難溫 打王又要開轉運 5系外卦又好難打到寶
作者: 無名方士    時間: 5-4-2009 20:37
人總喜歡博,未衝之前幻想成功後會變成點,但一點就知道係發緊白日夢
作者: chingshing1008    時間: 6-4-2009 13:18
我今天爆了+10          0.0
作者: ken852456    時間: 6-4-2009 19:40
我今天爆了+10          0.0
chingshing1008 發表於 6-4-2009 13:18

都唔明你..次次有+9 +8 +10 既武器都比你拎去沖-.-
作者: chingshing1008    時間: 6-4-2009 20:17
本來仲想衝+10太上 不過  ....都係5好
作者: chingshing1008    時間: 6-4-2009 21:33
都唔明你..次次有+9 +8 +10 既武器都比你拎去沖-.-
ken852456 發表於 6-4-2009 19:40

我覺得未到+12 都仲可以衝  0.0
作者: Ken168168    時間: 6-4-2009 21:46
90%你都可以失敗,但10%係無乜可能成功
作者: manng1015    時間: 7-4-2009 07:58
唔夠錢咁咪買點lo,仲有可以同人收呀-.-,唔一定要自己衝.還有如果唔係咁新幹線佢地點賺錢呢??= = 我係呢隻game都冇左好多的說-.-
作者: 星星之光    時間: 7-4-2009 16:22
霸王 有個人衝過+15  真係屈機   好彩我都有把+12 無+9以上 係3國好難生存
作者: ken852456    時間: 7-4-2009 18:15
霸王 有個人衝過+15  真係屈機   好彩我都有把+12 無+9以上 係3國好難生存
星星之光 發表於 7-4-2009 16:22

係唔係水管?
作者: jos20043011    時間: 7-4-2009 19:10
12# 星星之光      

5好系到吹水啦 +12 ? 你69等點拿+12雙天  雙天頂先71等 你69等點拿?呃人都要聰明d啦...  唉
作者: 星星之光    時間: 8-4-2009 19:26
感覺好似水魚~~~
作者: 星星之光    時間: 8-4-2009 19:32
有時d朋友好賤 見你武器十持比佢高 你又有d想衝武器 就係咁叫你衝...... \爆左佢就 笑騎騎
作者: 星星之光    時間: 8-4-2009 19:33
吹水?........ 5好意思wo 我打錯lv......
作者: 星星之光    時間: 8-4-2009 19:36
咁你又知無69???  我個fd都有把69 不過廢姐  識小小扮代表
作者: 機車    時間: 8-4-2009 19:53
jos20043011 14#  發表於 昨天 19:10 | 只看該作者
5好系到吹水啦 +12 ? 你69等點拿+12雙天  雙天頂先71等 你69等點拿?呃人都要聰明d啦...  唉

你又話頂多70? 我識佢架!!  佢真系有把  重有..你系5系 到技佢啊=.= 你5識就米亂吹拉 你系3國老幾啊
唉~
作者: jos20043011    時間: 8-4-2009 22:26
哇好識吹水窩 你以為我沒見過距個帳號咩? 拿+9雙板就話自己拿+12雙天  我老幾? 我沒幾大 我玩左三國 2年左右啦 有69等雙天你去吧哈大百科看1下 先來 例到亂講野 聰明仔
作者: 星星之光    時間: 9-4-2009 09:32

DEL by tommy
作者: ken852456    時間: 9-4-2009 12:16
POST張相就得架啦= =呢到有罵戰扣分...我中立
作者: 串燒之王    時間: 9-4-2009 14:36
jos20043011 14#  發表於 昨天 19:10 | 只看該作者

你又話頂多70? 我識佢架!!  佢真系有把  重有..你系5系 到技佢 ...
機車 發表於 8-4-2009 19:53

你又老幾呀?
作者: 卍秋卍    時間: 10-4-2009 02:19
星星之光 發表於 7-4-2009 16:22
貼上黎比大家睇睇先啦!!!
作者: jos20043011    時間: 10-4-2009 21:06
依家d新人都好中意吹水嘎啦 可能沒撩到又扮高手個D 5通d香港人都系中意咁?
作者: 98474499    時間: 12-4-2009 11:43
屈錢game0.0
作者: tommy416    時間: 13-4-2009 22:34
再有挑釁性字眼 每個扣20分處理
作者: ╙回憶╖    時間: 16-4-2009 20:04
唉 ,, 我拎+12諸月  4巨騎  全套藥王  玩到悶   賣曬都賣左6000$啦 -﹏-     我個朋友 衝左2把+15 +14  +12都睇唔過眼 照點  -﹏-  衝武器易到爆       我玩三國洗左唔夠2000$  都賣左過萬野啦 -﹏-
作者: chingshing1008    時間: 17-4-2009 10:15
唉 ,, 我拎+12諸月  4巨騎  全套藥王  玩到悶   賣曬都賣左6000$啦 -﹏-     我個朋友 衝左2把+15 +14  +12都睇唔過眼 照點  -﹏-  衝武器易到爆       我玩三國洗左唔夠2000$  都賣左過萬野啦 -﹏- ...
╙回憶╖ 發表於 16-4-2009 20:04

有冇禁勁,你點有錢??

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2