樂古Nakuz

標題: 童話樂園 暗術師應該點加點 [打印本頁]

作者: 封印者    時間: 28-3-2009 12:11
標題: 童話樂園 暗術師應該點加點
如題!!!!!!!!!
作者: cheungddd1    時間: 1-4-2009 15:20
你有方法令佢60lv 有200敏以上   你就沒錯點
其餘的可加體或智   但體或智要先加  因為影響法力及體力
作者: 封印者    時間: 1-4-2009 21:35
你有方法令佢60lv 有200敏以上   你就沒錯點
其餘的可加體或智   但體或智要先加  因為影響法力及體力
cheungddd1 發表於 1-4-2009 15:20

但係咁喎,黑洞扣敏的(唔記得左扣幾多),咁既話,你會唔夠怪快
作者: cheungddd1    時間: 2-4-2009 09:34
200敏夠晒   60lv你想去邊升?
作者: 封印者    時間: 2-4-2009 16:39
200敏夠晒   60lv你想去邊升?
cheungddd1 發表於 2-4-2009 09:34

當然去陽光/沙皮,勁再D可能去埋沙中,威1/2等,玩家同童話遊戲既科技會愈黎愈發達,雖然而家仲未好進步,但我希望60LV一定要秒到陽光沙皮先,科技進步後,再秒沙皮,威1/2等
作者: cheungddd1    時間: 2-4-2009 17:43
其實200敏預多左
200敏夠打暗2沙中 我諗你要到最少75lv左右先秒到秒中
5lv後全敏可能先有200敏
54x3 + 基敏 +隨機加敏
作者: 封印者    時間: 2-4-2009 17:54
其實200敏預多左
200敏夠打暗2沙中 我諗你要到最少75lv左右先秒到秒中
5lv後全敏可能先有200敏
54x3 + 基敏 +隨機加敏
cheungddd1 發表於 2-4-2009 17:43

點會呢?黑洞扣敏,200敏實冇了,因為我加到30智先全敏,我fd話,60lv岩岩秒到沙皮
作者: cheungddd1    時間: 2-4-2009 18:09
我建議你全敏,唔洗煩,聽唔聽由你.......................
同埋既然你都有自己的睇法 ,根本唔洗問人
用自己的方法去加點啦,
作者: 封印者    時間: 2-4-2009 18:25
我建議你全敏,唔洗煩,聽唔聽由你.......................
同埋既然你都有自己的睇法 ,根本唔洗問人
用自己的方法去加點啦,
cheungddd1 發表於 2-4-2009 18:09

我都係想確認,同有幾多人同意我喱個既加點法,廢事衰左= =60lv,有黑洞一衰會好傷心= =
作者: slaveslave    時間: 16-4-2009 16:27
黑洞唔係扣一半敏咩?
作者: fattomhk    時間: 18-4-2009 18:21
沙中好似15x敏夠了,威1要28x
鬼x好似要300多d
咁睇的話@@
其實未轉生去威都應該秒唔到(唔靠裝下),所以唔理了
所以有番15x敏就夠
但考慮轉生問題,全敏係最好的
攻方面暗法寵1智=15到,人都係,所以,可以用法寵補強
6x夠打沙的,但命中係另一問題
帶升好危的(自升都係)
而幫人係威2暗2升得快好多(夠敏逃就ok啦^^)
作者: 巫keke    時間: 2-6-2009 18:09
我建議加多d智慧
因為其實撲克坦林果d敏唔算高
只要你有250附近就夠
唔洗好刻意加好多好多敏
遲d會有裝備作出補救
我依家同一個強5介子已經加左成40敏@_@
如果加鏈就又加40
所以.加智慧吧

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2