查看: 120111|回復: 95
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[加分計劃]發表自己部腦既資料..

呢個post係一個加分計劃當中其中之一

無理你部機幾多年機齡都好..或者有幾多部電腦都好
無任歡迎

post得出必得加分!!~5分起
可以自行加下評語或者感受(講得好再+多d分)

點樣可以搵到自己部電腦既硬件可以入以下POST

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4315066&extra=page%3D1

有興趣既朋友當然可以加埋實圖更佳@o@

回復

見大家咁hight我又貼下囉....廢機唔好笑我..

cpu:AMD5200X2 @@
底板:AMD-GX790
顯示卡:內置AIT Redaon HD 3300
380W Galaxy 跟機牛
硬碟:HITACHI160GB
冇啦..DVD機N年前的舊到我都唔知咩型號..我遲D得閒再加番CPUZ ...
矇下矇下 發表於 26-2-2009 23:33

有D糾正^^
其實9300無8600GT咁好..
8600GT=接近宜家既9500GT(只係9500GT制程上好D~對比8600GT)

你既Dream pc好似想玩ram風扇散熱@o@""
回復 支持 反對

都係嫁..我鐘意一d 效能上強但又唔貴既野...出黎既效果要睇得又砌得

貴價野我冇興趣

9300果張卡係咁既
本身張list係出8x00既..但個sale話8x00冇貨 換9300比我....

張8x00同9300 同lv既....都係299蚊~~~~~ ...
矇下矇下 發表於 1-3-2009 22:39

8X00應該係講緊8400gt

打錯480W= =
迅雷先鋒 發表於 1-3-2009 23:12

覺得隻牛好唔好用?
熱唔熱嘈唔嘈

因為隻牛宜家無晒貨..之前想買都無得買
回復 支持 反對

可惜無晒貨..唔係既話我仲有興趣..
回復 支持 反對

電腦有D咩不足地方?
TRusT信賴 發表於 25-9-2011 12:30

如果覺得唔夠既話..CPU方面可以再提升少少
回復 支持 反對

唔係既..不過支援到你底板既cpu選擇唔多

如果你諗住黎個大升級既話
建議你都係遲下整部買會比抵^^
回復 支持 反對

le個加分計劃係5係冇左-.-?
個2條LINK都冇埋-.-
zenith710 發表於 19-10-2011 19:14

已修正
回復 支持 反對

CPU : Intel Core i5 2500 (3.3Ghz, 6m cache, LGA 1155, with HD Graphic)
Cooler: Cosair H60 Liquid Coo ...
kingson2 發表於 23-11-2011 02:08

你塊板好似得2條ram slot...
回復 支持 反對