樂古Nakuz

標題: 要玩統系既話玩統豪定係統軍好? [打印本頁]

作者: 牙康乂    時間: 17-8-2008 12:00
標題: 要玩統系既話玩統豪定係統軍好?
如題.........想了解一下佢地既分別
作者: 巫師仔mcdonald    時間: 17-8-2008 14:42
統軍有結界,命結,軍魂
作者: ◆_橫行霸道♀〞    時間: 17-8-2008 15:43
我覺得玩軍好d  @@"
作者: Danny1860    時間: 18-8-2008 09:49
統豪依傢有強命,防又高過軍師,都唔錯架
作者: ken852456    時間: 18-8-2008 10:19
m我覺得統豪好d~帶10隻兵會比軍師強~軍魂=兵強=行軍~但係都有d缺點!60lv先有得學強命~但係d裝好好多
作者: manng1015    時間: 18-8-2008 11:17
個人意見:統豪好d 有得暈人同埋呢玩體統d血厚 冇咁快死
作者: [雪梨]    時間: 18-8-2008 13:31
原帖由 牙康乂 於 17-8-2008 12:00 發表
如題.........想了解一下佢地既分別

衣家冇人玩--豪啦!...死心啦

建議:
軍>體智統>比較好
作者: 牙康乂    時間: 18-8-2008 13:38
敢大家對於智軍同統軍又點睇-,-邊隻勁d?
作者: ken852456    時間: 18-8-2008 15:18
統軍-.-兵秒可能∼智軍通常都係吃王做補機
作者: 紫小Y    時間: 19-8-2008 00:05
如果係玩統我覺得玩統豪會比較好,,因為統豪贏統軍兩隻兵
作者: ◆_橫行霸道♀〞    時間: 19-8-2008 08:47
冰之嘛...
豪 佢d點好散..
姐係2頭唔到岸
個人意見,不喜別插
[[bao_39]]
作者: mimicats    時間: 19-8-2008 10:55
90lv以上既軍 學續命4500+hp 想死都好難 3招補血, 我見過5000血既軍 比人巨浪打4000 連招都殺佢唔死...硬到哭
作者: C.Y    時間: 22-8-2008 10:54
本人覺得統豪勁D   因血多防高有暈技 10兵   軍師結界 可以吞符  軍魂=兵強,行軍 狂雷=妖刀 係少左1下      有把+12上短兵......PK果陣 放埋真空 仲爽,,,,,

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2