樂古Nakuz

標題: 專題解答勁舞團出錯問題 (2010/1/1 更新) [打印本頁]

作者: 星月仔    時間: 28-7-2008 23:30
標題: 專題解答勁舞團出錯問題 (2010/1/1 更新)

解決後請自己在自己的回覆內編輯打上
"已解決"

====================================================
如題:
有問題留言
必須是有關勁舞程式出錯
防駭功能異常.(Code=10601)結束了/n程式
經幾個網友測試是發現原來是這問題
如圖

如無法下載/網頁不存在/下載一半出錯
都請用迅雷或其他,下載工具下載檔案

突別一提↓

TEXTURE/gui/common/popup/popup3_11.dd

file not fourd!

很認真的解決了,此問題確定是玩家更新遊戲遺漏檔案的原因。
[quote]互換性模式執行程式中
目前的狀況
對於Vista ,在不裝sp1的情況下可以使用
而裝了sp1的電腦
如果不開啟兼容性
則報反外掛錯(code204)
開了則報“利用互換性模式運行程序”。
目前沒有找到解決法方。

建議用回Windows XP SP2
1) [Detecting MarcoHack Code=10104]
2) 在這位置發現而結束了程式 [Unknown0x40000001]
3) 防駭功能異常.(Code=10601)結束了/n程式
4) file not fourd! MODEL/MainLobby/Renewal/base.RGM

解決方法:
i)確認已經安裝了DIRECTX9.0C(4.09.0000.0904)
ii) 開始→執行→輸入"regedit"→找到這個HKEY_LOCAL_MACHINE→SYSTEM→CurrentControlSet→Services→EagleNT→右click刪除→重新啟動電腦

IP code decod error!、 fomd.dll、
MODEL/MainLobby/Renewal/tile02.dds Not Found
TEXTURE/gui/common/popup/popup3_11.dds Not Found
MODEL/MainLobby/XMasRenewal/xmas_tree.dds.Not Found!、
File not found! Model/mainLobby/Renewal/famoffice.RGM

解決方法六種:↓
1.確認已經安裝了DIRECTX9.0C(4.09.0000.0904)確認操作系統如果是Windows XP Service2 Pack2(如果不是這個版本請重新安裝系統) 2.刪除注冊表中“EagleNT”鍵值。方法:點擊左下角開始->點擊運行->輸入:regedit然後根據鍵值刪除“EagleNT” 詳細目錄:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EagleNT 然後重新啟動機器,再運行游戲。
3.清除電腦內的外掛軟件、使用安全衛士360清理而已插件。
4.刪除電腦原有的客戶端,重新安裝完整客戶端
5.更新電腦內的驅動程序,顯卡驅動請多嘗試更新幾款。
6.重新安裝系統。7.重開電腦。
8.自行買過一張更新出產的顯卡。
9.重安裝主程式一次

[url=http://drivers.mydrivers.com/download/241-96659-Microsoft-DirectX-2008.11-For-Win2000-XP-XP-64-2003-2003-64-Vista-Vista-64/]http://drivers.mydrivers.com/download/241-96659-Microsoft-DirectX-2008.11-For-Win2000-XP-XP-64-2003-2003-64-Vista-Vista-64/[/url]

部份問題解決方法:
1) 在這位置發現結束了程式[Unknow(0x400000001)]
原因:因為使用視窗化而導致window系統檔損毀

解決方法:
<<按此>>下載檔案dinput8.dll 並放至C:\WINDOWS\system32資料夾內

2) 無法輸入中文
原因:輸入法切換問題(只出現在window xp使用者)

解決方法:使用shift+alt 、ctrl + shift 或 ctrl+空白鍵 切換輸入法

3) 黑畫面問題或跳回桌面問題
原因:更新檔案安裝遺漏
解決方法:安裝更新檔,再執行現版本更新檔
更新檔下載位置
http://au.hk.9you.com/guide3a.html

(安裝好了,為什麼會黑掉後,就跳出畫面?? )
請安裝DirectX 9.0A版本,即可以正常解決。
如果你已安裝9.0C版本,需重新安裝作業系統才可以安裝9.0A版本
DirectX 9.0A版本,下載後,執行dxsetup.exe

顯示卡型號:5200及9200以後的顯示卡
請更換顯示卡的驅動程式,每一顯示卡均有很多版本
如不知道在那下載…..
Yahoo/百度/Google =>把你的型號打進去找
更改驅動程式後還是不行,請安裝DirectX 9.0A版本
如果你已安裝9.0C版本,需重新安裝作業系統才可以安裝9.0A版本
DirectX 9.0A版本,下載後,執行dxsetup.exe

4) 影相彈機/出錯/影相失敗 就下載 安裝
DirectX V9.0c 2007.01
http://download.microsoft.com/download/8/c/9/8c968ecc-8402-49f3-aacb-dc4c5d230a9a/directx_dec2006_redist.exe

↓下載連結↓:Microsoft微软DirectX,2008/11更新,下載後,執行dxsetup.exe5) 解決全彈機/出錯/影相/聲音等問題 下載 安裝================================
如上方的方法也失敗....請看下方指示!

影相就Error 的問題:
請打出你的顯卡資料
唔識點睇就好似我咁
CUT圖↓

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
如是Nvidia的顯卡 ↓
請點這進入Nvidia 驅動網主頁  ←

也可以點這正接進入更新↓

(如出現要安裝插件.請安裝插件 目得是幫助你尋找合適的驅動)

如是ATI/AMD 顯卡↓
ATI=AMD
唔識點睇顯卡就
跟我做法圖一樣
或姐識概打上顯卡資料

其他顯卡做法一樣

==========================================
XP、VISTA、7  各類打字出現問題的解決教學
如下圖所示
基本看圖1上設為這就行了
圖1

圖2

==========================================

請點這了解如何刪除Windows Vista SP 1 的做法

電腦配備資料取得方法:
http://news.hk.9you.com/article/au/news3/1154798496.html

客戶服務線上回報系統:
http://au.hk.9you.com/kefu/mylogin.php?selcols=refer&&done=/kefu/ddr/index.php

有需要請加MSN 一對一解答傾談

加我個陣請在備註打上原因'

======================================
作者: (__儀;;`    時間: 28-7-2008 23:35
吾系呢個問題問吾問得嫁?
作者: 星月仔    時間: 28-7-2008 23:41
標題: 回復 2# 的帖子
現在而改回主題'
可以提問

作者: (__儀;;`    時間: 29-7-2008 00:46
吾該晒`
個問題已經系上面`
作者: (__儀;;`    時間: 29-7-2008 00:49
笫2個補丁系邊?
吾明`
作者: 一個字_昌爺    時間: 29-7-2008 07:37
但係我想知第2個更新(開左勁舞之後果個)有冇得down落黎,,因為次次更新完佢就自己冇左,,好頭痛

問題已解決,,,在此多謝星月a"av

作者: kit_zero    時間: 29-7-2008 07:40
我既問題係有二個
我入到某d室會彈或 見到某d一都會彈
第二個問題係下邊個張圖
一去商城 睇睇下野會彈出黎

作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 10:52
原帖由 kit_zero 於 29-7-2008 07:40 發表
我既問題係有二個
我入到某d室會彈或 見到某d一都會彈
第二個問題係下邊個張圖

Q1.我入到某d室會彈或 見到某d一都會彈
        第二個問題係下邊個張圖

A1:請打上驅動或者CUT圖'
       你的Q1是因為驅動程式出錯
       請更新   

Q2:"第二個問題係下邊個張圖
一去商城 睇睇下野會彈出黎"
A2:請重新安裝補丁'↓
=============================================
Season 4 的更新檔!
有兩次要更新
首先下載4.0補丁
安裝完補丁後
這時會彈出勁舞舞登入訊息
照常理會看見還有一個更新補丁出現
注意:有兩個補丁的
========================================================
4.0版本有兩個補丁的
有 166m 版 和 10 m 版
4.0就補丁下載↓ (166m 版)
http://audownload.hk.9you.com/auditionhk/manualpatch/auhk-patch0724.exe
同時下載這個  (10m 版)
同時進入遊戲前將自動更新一個檔案,如玩家出現無法下載或下載速度緩慢,可下載及安裝以下檔案:
請手動更新↓
http://audownload.hk.9you.com/auditionhk/manualpatch/auhk-patch0728.exe

如果是第一次由3.5升4.0的玩家!
必須下載這2個補丁!
補丁不能下小一個!

作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 10:59
唔該各位幫幫手啦>3鳴哇
-我買左最新勁舞既碟想安裝既
-但裝完之後我開啦
-係我進入遊戲的時會自動關閉主程式
-即係開唔到就彈返去桌面度
-點解咁既?
-我己經試過點擊“相容性” 在“用相容模式運行這個程式”前點“勾”選擇Windows2000後,點擊確定後,在嘗試進入遊戲。
-我用埋98入,,佢彈左句[若你方才的工作尚未完成,,所使用資訊可能會遺失]
-但都唔得>3<
-我都關左防火檣啦.v.
-仲有我d0wn左咩下載驅動安裝後,,但開既時後仲係彈左d野就結束左
-係咪唔得-.-

-幫下我啦
-我唔知點算好
-用碟又唔得
-好煩牙-3-
-激死我啦,,我一心以為用碟就得,,唔洗咁煩

仲有我del`哂之前勁舞d野-,-先安碟架
安左又唔得,,視搶又開唔到-,-彈返桌面-,-

-悶死我啦-,-t____________________t
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 11:08
標題: 回復 9# 的帖子
是否一進入遊戲就黑畫面彈回桌面
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 11:14
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 11:08 發表
是否一進入遊戲就黑畫面彈回桌面

我己經開過p0st- -都無人理既
好似係牙
總之一禁開始遊戲,佢就彈返桌面
而且我係玩開窗口化
唔知咩事-,-

作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 11:27
標題: 回復 11# 的帖子
下載註冊表
使用方法:
解壓放回遊戲目錄
http://au.9you.com.hk/download/auhk_winxp.zip
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 11:32
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 11:27 發表
下載註冊表
使用方法:
解壓放回遊戲目錄
http://au.9you.com.hk/download/auhk_winxp.zip

我d0wn左
壓縮左係咪1個叫auhk   登錄項目
放係邊-.-?
遊戲目錄邊度架?
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 11:42
標題: 回復 13# 的帖子
C:\Program Files\Game One\勁舞團
之後把" 登錄項目"放回↑
之後再↓
3) 黑畫面問題或跳回桌面問題
原因:更新檔案安裝遺漏
解決方法:安裝更新檔,再執行現版本更新檔
更新檔下載位置
====================================
4.0版本有兩個補丁的
必須!
4.0就下載↓ (166m 版)
http://audownload.hk.9you.com/au ... /auhk-patch0724.exe
如無法出現更新第二次的補丁
請手動更新下載這個  (10m 版)
http://audownload.hk.9you.com/au ... /auhk-patch0728.exe

作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 11:45
標題: 回復 14# 的帖子
我而家d0wn緊呢個第一次更新4.0就下載↓ (166m 版)

v______v"
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 12:03
我d0wn左`啦
但係都唔得-,-
開佢又唔比視搶我
次次幫我彈回桌面

點樣係桌面cut圖=3=?!
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 13:32
標題: 回復 16# 的帖子
"點樣係桌面cut圖=3=?!"
==================================
鍵盤上F12鍵→ PRINT SCREEN SYYSRq
-----------------------------------------------------------------------
"佢又唔比視搶我"
==================================
試過全屏模式未?

你再試下用宜個

作者: (__儀;;`    時間: 29-7-2008 13:51
down吾到笫2個補丁`
禁入去無法顯示網頁`
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 13:57
標題: 回復 18# 的帖子
用迅雷或其他工具下載
作者: 報報報報報    時間: 29-7-2008 15:13
影唔到相 係影顯示卡既資料比你 right?

作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 15:19
標題: 回復 20# 的帖子
咁你知唔知你用咩驅動
作者: 報報報報報    時間: 29-7-2008 15:27
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 15:19 發表
咁你知唔知你用咩驅動

作者: josephxr01    時間: 29-7-2008 15:44
我開勁舞就彈E舊野 點好- -

作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 15:48
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 13:32 發表
"點樣係桌面cut圖=3=?!"
鍵盤上F12鍵→ PRINT SCREEN SYYSRq
-----------------------------------------------------------------------
"佢又唔比視搶我"
============== ...

係咪直接禁PRINT SCREEN SYYSRq就影到??
d圖影完去哂邊- -

我d0wn左,但係唔得
我開窗口化,,全空白,一陣後,大約幾秒又彈返桌面
全塋係開唔到,,又返回桌面
作者: Yu-Aragaki    時間: 29-7-2008 15:49
file not fourd! MODEL/MainLobby/Renewal/base.RGM
我照住你既解決方法咁做..都係唔得
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 15:50
原帖由 josephxr01 於 29-7-2008 15:44 發表
我開勁舞就彈E舊野 點好- -

我想好似佢咁,,影到相,放出黎-,-
但唔知佢點影到,,,
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 15:54
原帖由 報報報報報 於 29-7-2008 15:27 發表

http://support.intel.com/support/chipsets/sb/CS-022768.htm

作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 15:56
標題: 回復 24# 的帖子
去番小畫家到 CTRL + C
之後SAVE
圖片必須SAVE為   XXXX.JPG   ←JPG檔
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 15:57
我靜係係msn度截左圖-0-
之後叫人sd返張圖比我-,-
我都唔知截左d咩野-.-
(1)

(2)
第2個個係勁舞文件夾-.-桌面又有多個-.-
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 15:57
標題: 回復 23# 的帖子
========================================================
有兩次要更新
首先下載4.0補丁
安裝完補丁後
這時會彈出勁舞舞登入訊息
照常理會看見還有一個更新補丁出現
注意:有兩個補丁的
4.0版本有兩個補丁的
4.0就補丁下載↓ (166m 版)
http://audownload.hk.9you.com/au ... /auhk-patch0724.exe
同時進入遊戲前將自動更新一個檔案,如玩家出現無法下載或下載速度緩慢,可下載及安裝以下檔案:
請手動更新↓
http://audownload.hk.9you.com/au ... /auhk-patch0728.exe

不論是否第一次由3.5升4.0的玩家!
必須下載這2個補丁!
補丁不能下小一個!
作者: (__儀;;`    時間: 29-7-2008 16:05
點解我2個補丁都down左`
仲系吾得既?
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 16:06
標題: 回復 29# 的帖子
加我MSN吧'
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 16:07
回30個位_
你話要d0wn2個補丁
我就d0wn左4.0就補丁下載↓ (166m 版)這個-.-
無d0wn下面個個,,,
但開呢個>>下載這個  (10m 版),,我就係找不到網頁~~
作者: 報報報報報    時間: 29-7-2008 16:30
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 15:54 發表

http://support.intel.com/support/chipsets/sb/CS-022768.htm

揀 G965 Express Chipest Family 個行;
在 Graphics Driver 的下方,按 Download ,就可以進行下載:
跳出下一頁時,在Select your oper ...

都係唔得 -__-
作者: 。戀兒﹏    時間: 29-7-2008 16:41
點解d制甘k既-_-
有d禁吾到-_-

作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 29-7-2008 18:48
只於你話d0wn2個補丁,,我就d0wn左1個
而另1個我係d0wn唔到,,,什麼網頁無法顯示,,
d0wn唔到係::
請手動更新↓
http://audownload.hk.9you.com/au ... /auhk-patch0728.exe<<d0wn不到

^第1次d0wn完碟開既時候就咁,,,有個唔知咩[正在?行下?]

^開勁舞窗口化就彈出白色野,,,咩都無~~一陣之後又彈回桌面ovo

^白色完,,彈返桌面,,勁舞個野又會自動關左

我開新增或`移除程式,,見到只有(gemeone)
有 3,627.00mb

乜唔係記憶體有256mb或以上,,,,'''

唔知我洗唔洗用下載驅動安裝後-.-''!?

我可唔可以del哂勁舞d野..再去官方d0wn返Season4主程式下載

佢話移除勁舞團,下載及安裝以下遊戲主程式。=.=

作者: 小紫=]愛xD    時間: 29-7-2008 19:27
我上唔到勁舞=X=
點解會咁既-3-
↓睇下-3-

作者: kit_zero    時間: 29-7-2008 21:25
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 02:52 發表

Q2:"第二個問題係下邊個張圖
一去商城 睇睇下野會彈出黎"
A2:請重新安裝補丁'↓
=============================================
有兩次要更新
首先下載4.0補丁
安裝完補丁 ...

我張顯示卡 唔該曬你阿=]

作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 23:46
標題: 回復 37# 的帖子
圖請再大一點
我看不到~_~
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 23:49
標題: 回復 36# 的帖子
這是遊戲大小  電腦物理公式  1000KB= 1M    1G =1,00.00mb
作者: 星月仔    時間: 29-7-2008 23:57
標題: 回復 36# 的帖子
如果下載4.0主程式版概人看↓

入番勁舞團資料夾個到搵 Unwise
搵到禁反安裝勁舞
姐系等於自動刪

如果唔得
你概問題要去到重新安裝WINDOWS !'

作者: ★`SIUHey;]    時間: 30-7-2008 00:11
點解我係家族戈到全部亂碼黎ge-__-?
作者: 星月仔    時間: 30-7-2008 00:15
標題: 回復 42# 的帖子
這是因為這次家族更新檔內含有簡體字源
只能等補丁
作者: him502    時間: 30-7-2008 00:20
唔該晒樓主呀,,,,我攪好啦,,,,thx^^
作者: 星月仔    時間: 30-7-2008 00:50
原帖由 kit_zero 於 29-7-2008 21:25 發表

我張顯示卡 唔該曬你阿=]

你張顯卡好舊了

2004年前產品
這是最後官方出的驅動
請點這裡進入' 喜歡邊個下載點就點

建議你換NVIDIA 8600 GT
作者: chrispo    時間: 30-7-2008 01:05
[[bao_49]]
原帖由 (__儀;;` 於 29-7-2008 16:05 發表
點解我2個補丁都down左`
仲系吾得既?

我都係呀..我2個都DL晒,裝晒..都係唔得,仲係彈左句
TEXTURE/gui/common/popup/popup3_11.dds Not Found!
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 09:59
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 23:57 發表
如果下載4.0主程式版概人看↓

入番勁舞團資料夾個到搵 Unwise
搵到禁反安裝勁舞
姐系等於自動刪

如果唔得
你概問題要去到重新安裝WINDOWS !'

我而家去官網到d0wn返個遊戲安裝主程式
    不過佢d0wn得好鬼慢牙,,,好似成3十幾個鐘-,-
有掛等-.-

作者: 星月仔    時間: 30-7-2008 12:45
標題: 回復 48# 的帖子
用迅雷下載吧= =
用IE 下載 .
速度減小多過升速
除非你本身系56k or26k
作者: 星月仔    時間: 30-7-2008 12:46
標題: 回復 46# 的帖子
建議買4.0版
或者下載4.0主程式
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 12:59
原帖由 星月仔 於 30-7-2008 12:45 發表
用迅雷下載吧= =
用IE 下載 .
速度減小多過升速
除非你本身系56k or26k

我無迅雷下載-.-
係咪你sd比我就得-!!
係既話我唔多想等咁耐,,,
仲有我d0wn勁舞個野洗唔洗關防火檣=___________=
我無關

作者: jack963963    時間: 30-7-2008 13:09
Intel(R)82915G/GV/910GL  Express  Chipset  Family    <<<顯示卡

救命丫,,勁舞影吾到相-.-

作者: 傻魚`    時間: 30-7-2008 13:31
=3=影唔到相.....

作者: tomy175    時間: 30-7-2008 14:42
原帖由 `\|∮膠;_抱泡} 於 30-7-2008 12:59 發表

我無迅雷下載-.-
係咪你sd比我就得-!!
係既話我唔多想等咁耐,,,
仲有我d0wn勁舞個野洗唔洗關防火檣=___________=
我無關

迅,雷可到以下網址免費下載
http://down.sandai.net/Thunder5.8.3.554.exe
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 14:44
原帖由 傻魚` 於 30-7-2008 13:31 發表
=3=影唔到相.....

請嘗試更新驅動程式
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 14:55
呢個我下載左迅雷-__-
d0wn緊個個野-,-

但佢成日咁跳下跳下>>個down speed
好耐先1%-.-

作者: ben_ben_ben    時間: 30-7-2008 14:57
一入到去白色 , 咩都見唔到!!  聽D 野!
用緊VISTA~_~"
ATI Radeon HD 3450 顯示卡
挽唔挽到?_?
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 15:04
原帖由 ben_ben_ben 於 30-7-2008 14:57 發表
一入到去白色 , 咩都見唔到!!  聽D 野!
用緊VISTA~_~"
ATI Radeon HD 3450 顯示卡
挽唔挽到?_?
]
你個VISTA係32BIT定64BIT?
而且有冇更新最新驅動
作者: ben_ben_ben    時間: 30-7-2008 15:07
32BIT
係邊有得更新?_?
買左冇幾耐.
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 15:09
原帖由 ben_ben_ben 於 30-7-2008 15:07 發表
32BIT
係邊有得更新?_?
買左冇幾耐.

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32
下次可到ATI.COM更新
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 15:11
原帖由 `\|∮膠;_抱泡} 於 30-7-2008 14:55 發表
呢個我下載左迅雷-__-
d0wn緊個個野-,-

但佢成日咁跳下跳下>>個down speed
好耐先1%-.-

迅雷以我6M上網(網上行)黎講
都有250KB/S~350KB/S
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 15:17
原帖由 tomy175 於 30-7-2008 15:11 發表

迅雷以我6M上網(網上行)黎講

都有250KB/S~350KB/S

即係點牙??講明少少-0-
即係呢個唔係-.-
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 15:27
原帖由 `\|∮膠;_抱泡} 於 30-7-2008 15:17 發表

即係點牙??講明少少-0-
即係呢個唔係-.-

你用緊果個叫FLASHGET
係另一個DL軟件
比迅雷會慢D
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 15:31
原帖由 tomy175 於 30-7-2008 15:27 發表

你用緊果個叫FLASHGET
係另一個DL軟件
比迅雷會慢D

有冇搞錯--,-
我覺得好慢羅0,0
如果而家d0wn返迅雷,,咁我而家d0wn緊個個野會唔會無左或者又要重新d0wn過??
我擔心呢樣0\/0((喔~~我死得啦)-.-
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 15:37
原帖由 `\|∮膠;_抱泡} 於 30-7-2008 15:31 發表

有冇搞錯--,-
我覺得好慢羅0,0
如果而家d0wn返迅雷,,咁我而家d0wn緊個個野會唔會無左或者又要重新d0wn過??
我擔心呢樣0\/0((喔~~我死得啦)-.-

如果轉迅雷的話應該要重新下載
建議
先下載迅雷
並讓兩個程式同時下載
對比速度再決定
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 15:42
原帖由 tomy175 於 30-7-2008 15:37 發表

如果轉迅雷的話應該要重新下載
建議
先下載迅雷
並讓兩個程式同時下載
對比速度再決定

可以2個同時下載架-___-"
咁你比個下載迅雷個網我d0wn..嘻
唔該哂.____.v\/\希望真係有咁快得咁快...
如果用迅雷d0wn大約幾耐得???

作者: tomy175    時間: 30-7-2008 16:18
原帖由 `\|∮膠;_抱泡} 於 30-7-2008 15:42 發表

可以2個同時下載架-___-"
咁你比個下載迅雷個網我d0wn..嘻
唔該哂.____.v\/\希望真係有咁快得咁快...
如果用迅雷d0wn大約幾耐得???

岩岩唔係比左你啦咩-_-"
http://down.sandai.net/Thunder5.8.3.554.exe
我上次DL都要九個字到囧
作者: 星月仔    時間: 30-7-2008 16:26
標題: 回復 65# 的帖子
如果佢用ie 下載
一定系迅雷好
用ie 都一樣
如果網速快就快
下載固網多數全速
bt不定
看人流

作者: 報報報報報    時間: 30-7-2008 16:36
我仲未影到相 囧
仲有有陣時玩玩下d人會變晒白色 但bg無事-_-
玩完一鋪出番去又會無事 d人變番正常
咁點搞~_~
作者: 星月仔    時間: 30-7-2008 16:43
標題: 回復 69# 的帖子
更新驅動[[bao_50]]
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 17:02
真係d0wn得好快~~
a0a
我d0wb完開既話,,我洗唔洗關防火檣定係開
作者: 報報報報報    時間: 30-7-2008 17:20
原帖由 星月仔 於 30-7-2008 16:43 發表
更新驅動[]

係邊到更新-o-?
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 17:42
?接服?器失?

^呢句野,,,係開又時咁講~佢係一時時有,,一時時開就冇~

唔知我開時...洗唔洗關左d咩驅動程式或是下載驅動程式??

作者: ._.囍``-]    時間: 30-7-2008 18:17
點樣先可以令勁舞通d位唔亂]!

作者: (__儀;;`    時間: 30-7-2008 20:35
我down左2個補丁`
就彈左句野`
file not found
MODEL/MainLobby/Renewal/famoffice.RGM
吾該`我想問`
點解又彈左句野出黎?
明明down晒2個補丁`
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 21:03
原帖由 `\|∮膠;_抱泡} 於 30-7-2008 17:42 發表
?接服?器失?

^呢句野,,,係開又時咁講~佢係一時時有,,一時時開就冇~

唔知我開時...洗唔洗關左d咩驅動程式或是下載驅動程式??

把迅雷/快車關掉
都係唔得的話係ser問題
作者: tomy175    時間: 30-7-2008 21:07
原帖由 報報報報報 於 30-7-2008 17:20 發表

係邊到更新-o-?

你用咩display 卡?
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 30-7-2008 21:44
我同之前個問題一樣-___-
d0wn左個勁舞,,就總會咁

^開勁舞窗口化就彈出白色野,,,咩都無~顯示唔到出黎~一陣之後又彈回桌面ovo加關左

^白色完,,彈返桌面,,勁舞個野又會自動關左

有冇人知咩事-.-"...唔知洗唔洗d0wn咩補丁或是同驅動程式有關-[][][]-""

作者: jack963963    時間: 30-7-2008 22:11
星月哥,,理下第6頁好喎-___+" 我地刀需要你幫耶...
作者: 報報報報報    時間: 31-7-2008 00:13
原帖由 tomy175 於 30-7-2008 21:07 發表

你用咩display 卡?

作者: 星月仔    時間: 31-7-2008 00:42
標題: 回復 79# 的帖子
- -我沒權刪番啲無用概回覆/解決/重覆 概POST
一時間睇唔到'
不過好彩有人幫一幫手
作者: 星月仔    時間: 31-7-2008 00:44
原帖由 報報報報報 於 31-7-2008 00:13 發表

我好以系MSN到幫佐你
唔知個記錄是否妳[[tk_44]]
作者: 丫然`    時間: 31-7-2008 01:20

幫幫忙...影相問題....

仲有...勁舞通移位問題點解決

作者: jack963963    時間: 31-7-2008 11:20
原帖由 星月仔 於 30-7-2008 16:42 發表
- -我沒權刪番啲無用概回覆/解決/重覆 概POST
一時間睇唔到'
不過好彩有人幫一幫手

咁幾時先幫拖搞下第6頁-.-"
影吾到相好鬼慘嫁...[[bao_29]] [[bao_29]]
作者: 報報報報報    時間: 31-7-2008 12:10
原帖由 星月仔 於 31-7-2008 00:44 發表

我好以系MSN到幫佐你
唔知個記錄是否妳[[tk_44]]

無啊  你認錯人-3-
作者: 星月仔    時間: 31-7-2008 12:47
標題: 回復 83# 的帖子
影相有個野話出錯架
順便post上黎

不過你試下 下載安裝↓

DirectX V9.0c 2007.01 ↓
http://download.microsoft.com/do ... _dec2006_redist.exe

勁舞啲野亂哂....顯卡本身而老化/舊
請自己換顯卡
建議換nvidia 概核心顯卡

作者: 星月仔    時間: 31-7-2008 12:57
標題: 回復 85# 的帖子
進入後  自選一個頻道下載
下載後安裝顯卡驅動
http://drivers.mydrivers.com/dow ... G31-G965-Q963-Q965/
作者: 報報報報報    時間: 31-7-2008 13:16
原帖由 星月仔 於 31-7-2008 12:57 發表
進入後  自選一個頻道下載
下載後安裝顯卡驅動
http://drivers.mydrivers.com/download/224-89816-Intel-G45-G43-G41-G35-G33-G31-G965-Q963-Q965/

都係唔得>__<!
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 31-7-2008 13:40
有冇人可以解答下我-____-
有咩方法-,-
作者: 【單身貴族】雅    時間: 31-7-2008 14:07
已經重裝過4.0主程式了...[[bao_27]]
不過睇商城道具仍然會彈..
只係我主acc會咁...其餘完全冇問題
睇自己ge衫會彈, 睇G幣衫都彈, 拉落少少又彈[[bao_27]]
只係睇道具/寵物冇事..
求救哇[[bao_29]]

作者: `餅    時間: 31-7-2008 14:48
我試過你個2個方法都係唔得- 33333-
重係彈  ? 接 服 ? 器 失
重有冇其他方法
作者: 星月仔    時間: 31-7-2008 15:37
標題: 回復 89# 的帖子
講佐喇=.='
重安裝windows
作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 31-7-2008 15:54
原帖由 星月仔 於 31-7-2008 15:37 發表
講佐喇=.='
重安裝windows

咁係邊到安-__-
我個windows有事嗎?
作者: 炸旦:)    時間: 31-7-2008 19:48
影相5得-3-
旦係搵5到你話要影出黎個個-[]-
可以教我搵ma{?}
作者: 炸旦:)    時間: 31-7-2008 20:01
解決左問題了xd
謝~~~~~

作者: hoshanbe    時間: 31-7-2008 22:19
更新完勁舞通變左亂碼@@
作者: 星月仔    時間: 1-8-2008 11:09
標題: 回復 96# 的帖子
正常的
官方問題[[tk_44]]
作者: 星月仔    時間: 1-8-2008 11:11
原帖由 炸旦 於 31-7-2008 20:01 發表
好似搵到0,0
係e個ma-3- {?}

請多用編輯功能!
如是Nvidia的顯卡 ↓
點這正接進入更新網頁↓

(如出現要安裝插件.請安裝插件 目的是幫助你尋找合適的驅動)
作者: 星月仔    時間: 1-8-2008 11:14
標題: 回復 93# 的帖子
就真因為有不明程式令勁舞團出錯
不能遊戲
搵人幫你重安裝winodws
重安裝winodws系一個好大概動作'
建議你eep我的最愛或程要概資料

作者: `\|∮膠;_抱泡}    時間: 1-8-2008 17:06
原帖由 星月仔 於 1-8-2008 11:14 發表
就真因為有不明程式令勁舞團出錯
不能遊戲
搵人幫你重安裝winodws
重安裝winodws系一個好大概動作'
建議你eep我的最愛或程要概資料

重安裝winodws要幾錢度牙-__-?
洗機得唔得架??
作者: 小紫=]愛xD    時間: 1-8-2008 20:56
原帖由 星月仔 於 29-7-2008 23:46 發表
圖請再大一點
我看不到~_~

依個應該得=]
睇下xD

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2