樂古Nakuz

標題: 唉...我對隻game有d失望囉... [打印本頁]

作者: 卍楊大少卍    時間: 27-1-2008 16:24
標題: 唉...我對隻game有d失望囉...
我今日先開始玩呢隻game,本來都覺得隻game ok o既,但係就lag到爆炸囉,基本上lag左係到o既時間仲多個玩o既時間囉,我仲問過gm啦,d方法試過晒都係lag,搞到已加唔想玩,想洗左佢...
作者: 〥逆天`而行′    時間: 28-1-2008 16:38
而家我唔多覺LAG-.-對比07年底封測果陣已經好左幾倍-.-起碼呢排無乜見回溯
作者: 疾風終極奧義    時間: 28-1-2008 17:41
個人問題-.- 你lag可以唔玩 完全冇迫你
仲有個方法可以唔lag 換部較好的電腦
作者: 愛別哭    時間: 25-2-2008 09:09
你之前玩返.....你可以唔洗玩啦....可能係你剖機既問題.......
作者: 神明    時間: 22-3-2008 13:35
我到LAG到爆啊
PS:咁我做緊任喇
果個任係計時既...之後我LAG到停晒係到
但佢中計時喎...我完仕郁唔到囉...睇住佢計時完喇,,,,好無奈啊
有咩方法可以令我冇咁LAG啊?(除左換過部腦,同加RAM中有咩方法啊?)
作者: choihung    時間: 22-3-2008 14:28
按alt + o
games設定果到
顯示對像 唔好kick 應該會無咁lag
之後系統設定
動作優化 整到最低
模型精細都係
cpu估用整到差唔多最高果到  (咁你部機既cpu就會load多d係隻games到,出面果d msn果d就會lag左) 但係games會無咁lag
希望幫到你地
作者: kit06    時間: 22-3-2008 15:15
有否隱藏人物??
按alt+x  可以大大降低lag機情況
作者: ssohkbnnet    時間: 22-3-2008 17:34
51MB RAM CPU2.4HZ 都好順呀~~試下重裝WINDOWS~~啦
<唔識裝果D唔好試呀...>
作者: 神明    時間: 22-3-2008 19:17
原帖由 choihung 於 22-3-2008 06:28 發表
按alt + o
games設定果到
顯示對像 唔好kick 應該會無咁lag
之後系統設定
動作優化 整到最低
模型精細都係
cpu估用整到差唔多最高果到  (咁你部機既cpu就會load多d係隻games到,出面果d msn果d就會lag左) 但係g ...

-口-原來係咁嫁
我中以為最低就會唔LAG
原來整到最高先唔LAG嫁

唔該晒啊T.T
作者: 海榮仔仔    時間: 22-3-2008 21:00
標題: 回復 9# 的帖子
之前起gm提示..gm有講-口-""
作者: kit06    時間: 24-3-2008 11:59
原帖由 ssohkbnnet 於 22-3-2008 17:34 發表
51MB RAM CPU2.4HZ 都好順呀~~試下重裝WINDOWS~~啦

你51mb都唔lag =.='??
我521 雙開既話lag到傻左/.\
作者: 冰糖    時間: 24-3-2008 14:55
我玩即時果陣先lag啊\=3=
作者: choihung    時間: 24-3-2008 17:13
我1 gb ram
2.3x ghz cpu
256 mb display
開雙開果陣多數係轉圖lag
作者: ssohkbnnet    時間: 25-3-2008 23:14
原帖由 kit06 於 24-3-2008 03:59 發表

你51mb都唔lag =.='??
我521 雙開既話lag到傻左/.\

sorry~~~係512先岩~~~打少左個2字[[bao_29]]
作者: kit06    時間: 26-3-2008 14:09
原帖由 ssohkbnnet 於 25-3-2008 23:14 發表

sorry~~~係512先岩~~~打少左個2字[]

你粒cpu雙核心= =???
作者: 24419082    時間: 21-10-2012 21:57
我都好LAG.但係我機屎囉-3-
作者: HolySheep    時間: 26-3-2014 06:32
依家仲有人玩?
作者: 皇家馬德里    時間: 30-4-2014 17:02
都快汁
作者: Stylepm    時間: 4-1-2015 21:03
D GAME LAG真係唔係好想玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2