樂古Nakuz

標題: [BT]歷史與即時戰略的完美配合-王國的興起:政權保護戰(正常人口補丁+免CD下載) [打印本頁]

作者: 千翼    時間: 30-3-2007 15:41
標題: [BT]歷史與即時戰略的完美配合-王國的興起:政權保護戰(正常人口補丁+免CD下載)
新torrent,長期有種
1500人口補丁
[attach]71780[/attach]
正常人口補丁
rules.xml (86.5 KB, 下載次數: 4497)
只能於安裝了政權保護戰的電腦使用。
請下載後,把檔案放置於
C:\Program Files\Microsoft Games\Rise of Nations\Thrones and Patriots\data\
免CD下載(網友johnsonpk提供)
http://www.savefile.com/files/598613
王國的興起地圖下載網:
http://ron.heavengames.com/downloads/lister.php?category=single

本作是一款綜合了即時戰略與歷史故事的遊戲,不僅將過去及現在的發展大膽的展現出來,更反映出細膩的歷史故事以及熟悉的過去。遊戲中最大的特色在於全3D的遊戲畫面以及創新的玩法選擇,玩家不僅可以蓋房子、修建築物,更可以提升科技、四處征戰,擴大自己的領土版圖。為了創造更精良的遊戲,BigHugeGames致力於「Rise of Nations」遊戲的全方位發展。

「RiseofNations(王國的興起)」在遊戲中融入實際的歷史故事、18個真實文明,同時提供玩家多元化的玩法,在戰爭模式的選擇之外,還有經濟、政治、年代及人口的成長率等獲勝模式,讓玩家可以完整的體驗治理國家的樂趣。另外,創新的轉換多功能視角設計,提供玩家完整的世界觀,除了可以清楚掌握自己部隊的動向外,還可以輕易控制城市生產及其它的戰爭,讓玩家可以將全副心力都放在國家內部的生產上。喜愛連線對戰的玩家,還可以選擇進入多人連線的網站Zone.com,自行建造資源讓遊戲的快速的進行,將遊戲的緊湊感提高,在享受遊戲的快感的同時多了一份截然不同的認知,將遊戲的可玩度提高到最頂點。

●「王國的興起」讓你回憶馬雅人何時在史太林格勒擊退德軍
「王國的興起」設計者是頗負盛名的Brian Reynolds,這款遊戲結合「文明帝國」史詩背景,屬於快節奏的即時戰略遊戲,可讓玩家不需耗時建立新的城市、改良城中的設施與開拓國界疆土,遊戲的節奏之快,甚至可讓玩家在中午休息時間便完成一段進程。

玩家可在「王國的興起」中歷經從上古時代到資訊時代約6,000年的歷史。遊戲中不純粹在進行戰鬥,還包括了建立城市、貿易與外交。玩家可在18個種族中進行選擇,每個種族都具備特殊的能力和裝備,可運用在各式流暢的多人連線遊戲中,或深度的「征服世界」戰役中。

●遊戲特色介紹

•跨類型的遊戲方式:
結合即時遊戲的速度及回合制的策略遊戲史詩範圍,「「王國的興起(Rise of Nations)」讓玩家獲得能在一小時內完成一場遊戲的緊湊、趣味體驗!遊戲將帶領玩家穿越8個重要歷史時期,緊密結合了古代哲學的神秘以及眾所皆知的世界奇觀。

•多樣化的勝利條件:
玩家可透過一些非軍事或軍事策略來獲得勝利,這些策略包括間諜活動、政治謀略、科技競賽及人口的成長等,玩家也可選擇透過卑劣軍事行動來贏得勝利!

•二十多個高度差異的民族

•征服這個世界:
非直線式單人戰役讓玩家在遊戲世界裡,可享受到同一時間攻下不同領土的絕佳征服感,每一次的勝利將會讓玩家獲得許多貢品、特殊資源或是額外的能力。

•深入遊戲的體驗:
玩家將能透過利用國家邊界、側翼攻擊、間諜及將軍等戰略方式,享受到真實策略遊戲體驗!

•可縮放的視野:
三種不同等級的縮放視野,提供玩家一個關於各自民族精細、具策略角度的概觀。

•令人驚訝的動畫及特效:
這款遊戲包含超過500種以上與眾不同的造型,這些造型都是根據性別、種族及時代所設計,範圍包括古代投石兵、火槍兵到現代的坦克、噴射機及核子彈等等。

•簡單且容易上手的遊戲方式:
本作提供輕鬆的遊戲方式,玩家可從六個故事背景、難度範圍中,從選擇初學者到進階級的教學模式,學習如何操作這款遊戲。

•流暢的多人連線模式:
透過網際網路或是區域網路(LAN),讓8個玩家同時互相挑戰,快呼朋引伴來同樂吧!!
王國的興起cd key: D936B-JM6PW-GVRVT-R8DJJ-PTWT6
政權保護戰cd key: tyjmp-hx4h3-44kff-jbpjt-jm3fb
密技:
cheat resource all+1000 =所有資源加1000
cheat die [名字] =立即殺死
cheat safe =人類城堡有機槍保護
cheat sandbox =所有玩家變人類且地圖全開
cheat ai [on, off, or debug] =設定人工智能
cheat diff [0-5] =設定遊戲困難度
cheat achieve =顯示成績
cheat defeat [name] =失敗
cheat victory [name] =勝利
cheat tech[name][tech or all][on or of] =顯示或改變科技
cheat resource [name][goodtype or all][+ or -][number] =顯示或改變資源
cheat age [number][name] =顯示或改變年代
cheat military [number][name] =顯示或改變軍事等級
cheat civic [number][name] =顯示或改變城市等級
cheat commerce [number][name] =顯示或改變貿易等級
cheat science [number][name] =顯示或改變科學等級
cheat library [number][name] =顯示或改變圖書館等級
cheat reveal [on or off] =地圖全開
cheat ranges [0 or 1] =顯示攻擊範圍
cheat damage [name or no entry][+ or -][number] =調整傷害值
cheat insert [number][type][who=RED][x,y] =在位置上蓋建築物
cheat add [number][type][who=RED][x,y] =在位置上蓋建築物
cheat finish =建築物完成
cheat bird =產生野鳥
cheat nuke =產生核子
cheat explore [normal, explored, all] =改變探索設定
cheat pause [0 or 1] =遊戲暫停

Microsoft RTS Games.torrent (2007-6-18 14:58 140.49 KB)

作者: 大和    時間: 30-3-2007 20:34
其實真係好正,之前玩過,正過aoc好多,可惜配備高,唔多人玩到
作者: 千翼    時間: 30-3-2007 20:37
原帖由 呵呵^^(精銳左) 於 2007-3-30 20:34 發表
其實真係好正,之前玩過,正過aoc好多,可惜配備高,唔多人玩到

= =配備高?
TNT2顯卡都可以玩到2xFPS的
作者: 大和    時間: 31-3-2007 00:17
原帖由 千翼 於 2007-3-30 20:37 發表

= =配備高?
TNT2顯卡都可以玩到2xFPS的

唔知,因為我玩得慢,所以覺得唔多人玩到= =
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 08:10
原帖由 呵呵^^(精銳左) 於 2007-3-31 00:17 發表

= =你試試把畫質較差一點,畫質換流暢度
作者: Conenose    時間: 31-3-2007 10:00
原帖由 呵呵^^(精銳左) 於 2007-3-31 00:17 發表

我諗尼隻game都好少人玩唔到啦=.=
作者: Why...    時間: 31-3-2007 13:58
我想問下有冇唔得BT架LINK
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 14:03
原帖由 Why... 於 2007-3-31 13:58 發表
我想問下有冇唔得BT架LINK

=.=你想找免費的2GB空間也難吧?
BT是唯一的方法...(你不下也就算了)
原帖由 Conenose 於 2007-3-31 10:00 發表

我諗尼隻game都好少人玩唔到啦=.=

=.=嗯,我部老爺機
P3,256ram,TNT2
都可以玩到...(無晒特效)
作者: grgr0417    時間: 31-3-2007 18:23
thx你哦    我都好耐無打e   d  games   down緊   thx曬
作者: Moskea    時間: 31-3-2007 21:40
為什麼我一開遊戲,他就話MSXML 4.0 is not properly installed.
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 22:10
原帖由 Moskea 於 2007-3-31 21:40 發表
為什麼我一開遊戲,他就話MSXML 4.0 is not properly installed.

=.=IE6就有MSXML 4.0,請自行去Microsoft下載
作者: Moskea    時間: 31-3-2007 22:25
我都去過down,但係一開遊戲佢都係話唔得
不如你俾果個MSXML我down!!thx!!!!!!!!!!
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 22:43
原帖由 Moskea 於 2007-3-31 22:25 發表
我都去過down,但係一開遊戲佢都係話唔得
不如你俾果個MSXML我down!!thx!!!!!!!!!!

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=3144b72b-b4f2-46da-b4b6-c5d7485f2b42&DisplayLang=zh-tw
作者: Moskea    時間: 31-3-2007 22:50
我down左,都係唔得!!
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 22:50
原帖由 Moskea 於 2007-3-31 22:50 發表
我down左,都係唔得!!

=.=樓主下載完還有沒有上傳?

P.S.要boot機的...
作者: Moskea    時間: 31-3-2007 23:07
有,我有上傳!!!!!!!!!

[ 本帖最後由  於 2007-3-31 15:16 編輯 ]
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 23:10
原帖由 Moskea 於 2007-3-31 23:07 發表
有,我有上傳!!!!!!!!!

現在你玩到了沒有?
作者: Moskea    時間: 31-3-2007 23:15
玩唔到!!!!!!!!!!!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!!
我好想玩呀
安裝個陣有兩個file
安邊個?????????

[ 本帖最後由  於 2007-3-31 15:20 編輯 ]
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 23:24
原帖由 Moskea 於 2007-3-31 23:15 發表
玩唔到!!!!!!!!!!!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!!
我好想玩呀
安裝個陣有兩個file
安邊個?????????

=.=你說遊戲本身還是MSXML
作者: Moskea    時間: 31-3-2007 23:28
我在說遊戲本身!!!!!!!!!
棋實MSXML4.0係咩來????????

[ 本帖最後由  於 2007-3-31 15:32 編輯 ]
作者: 千翼    時間: 31-3-2007 23:30
原帖由 Moskea 於 2007-3-31 23:28 發表

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2678844&extra=page%3D1
作者: 12345~    時間: 1-4-2007 09:13
王國的興起地圖下載網:
http://ron.heavengames.com/downloads/lister.php?category=single
上左之後要按邊個下= =?
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 09:25
原帖由 12345~ 於 2007-4-1 09:13 發表
王國的興起地圖下載網:
上左之後要按邊個下= =?

= =你英文差我也沒辦法...(給我多讀兩年書再回來=])
作者: kek仔    時間: 1-4-2007 10:29
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 10:56
原帖由 kek仔 於 2007-4-1 10:29 發表
我都想知要按邊個呀>.<

=.=進去其中一個標題>download>ok
作者: ☆武★    時間: 1-4-2007 12:31
請問系唔系試用版,之前我玩過試用版,唔知你這個系唔系??
作者: 迅雷先鋒    時間: 1-4-2007 13:16
咁你上microsoft下載番個MSXML 4.0
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 14:05
原帖由 ☆武★ 於 2007-4-1 12:31 發表
請問系唔系試用版,之前我玩過試用版,唔知你這個系唔系??

正式版
作者: [H]goals    時間: 1-4-2007 16:31
原帖由 Moskea 於 2007-3-31 23:28 發表
棋實MSXML4.0係咩來????????

不如你試下重裝隻game
我想問點先令兵唔會亂走,佢地一見敵人就攻擊,d人走到亂晒
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 16:42
原帖由 [H]goals 於 2007-4-1 16:31 發表

不如你試下重裝隻game
我想問點先令兵唔會亂走,佢地一見敵人就攻擊,d人走到亂晒

先在主選單中的"選項與設定檔"中開啟"顯示進階選項">再在遊戲中把態勢轉換成堅守就可以了
作者: vbunm2005    時間: 1-4-2007 18:32
down左落黎得2個FILE..
disk1同Expansion
入邊得幾個開唔到既檔同2本記事本
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 18:39
原帖由 vbunm2005 於 2007-4-1 18:32 發表
down左落黎得2個FILE..
disk1同Expansion
入邊得幾個開唔到既檔同2本記事本

= =請使用120%安裝
作者: vbunm2005    時間: 1-4-2007 18:49
120%咩黎架@@?
我係一個岩岩先曉用bt..咩都唔識既人=_=
作者: 龍    時間: 1-4-2007 19:22
原帖由 vbunm2005 於 2007-4-1 18:49 發表
120%咩黎架@@?

一個虛擬掛光碟的程式@@
即係將個iso檔變成好似係光碟機用咁
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 21:20
原帖由 vbunm2005 於 2007-4-1 18:49 發表
120%咩黎架@@?

你可以試試用DaemonTools
下載:
http://www.disc-tools.com/mirror ... emon408-139-x86.exe

教學(#4):
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

[ 本帖最後由  於 2007-4-2 12:32 編輯 ]
作者: [S]hlh0226    時間: 1-4-2007 23:08
冇左種啦..
我dl到85.5= =
唉= =
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 23:11
原帖由 [S]hlh0226 於 2007-4-1 23:08 發表
冇左種啦..
我dl到85.5= =
唉= =

有種有種,上傳中
作者: johnsonpk    時間: 1-4-2007 23:34
我搵到免CD la 快D post去1樓度la
http://www.savefile.com/files/598613
作者: vbunm2005    時間: 2-4-2007 09:41
原帖由 千翼 於 2007-4-1 21:20 發表

你可以試試用DaemonTools
下載:
http://www.disc-tools.com/mirror ... emon408-139-x86.exe

教學(#4):
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... &extra=page%3D1

我禁落..彈個出黎..
之後會變左呢度=.=
down唔到=/=
作者: [H]goals    時間: 2-4-2007 11:30
請問d地圖dl完放係邊?

[ 本帖最後由  於 2007-4-2 11:35 編輯 ]
作者: 千翼    時間: 2-4-2007 12:33
原帖由 vbunm2005 於 2007-4-2 09:41 發表

我禁落..彈個出黎..
之後會變左呢度=.=
down唔到=/=

[ 本帖最後由  於 2007-4-2 12:39 編輯 ]
作者: Moskea    時間: 2-4-2007 13:56
重裝完都係唔得!!!!!!!!!!!
作者: 千翼    時間: 2-4-2007 15:50
原帖由 Moskea 於 2007-4-2 13:56 發表

= =禁我真係未試過你個情況,我幫不了你了...
作者: [H]goals    時間: 2-4-2007 16:55
原帖由 Moskea 於 2007-4-2 13:56 發表

你入game時佢有冇彈d咩出來?
作者: HP發狂者    時間: 2-4-2007 17:12
正過aoc 但係 無aoe咁好玩= =
後期
士兵一點即出==
一人口可以有3隻兵..  後期最多成2xx 人口
起自由神像+ 某個國家...
成7百幾人屈晒機= =  畫面又唔算太好...
要搞既野太多
作者: 千翼    時間: 2-4-2007 17:46
原帖由 HP發狂者 於 2007-4-2 17:12 發表
正過aoc 但係 無aoe咁好玩= =
後期
士兵一點即出==
一人口可以有3隻兵..  後期最多成2xx 人口
起自由神像+ 某個國家...
成7百幾人屈晒機= =  畫面又唔算太好...
要搞既野太多

= =就是這個系統才爽
最好的方法,就是玩到早期資訊時代...
作者: ericwawa    時間: 2-4-2007 18:37
想問一下...那個地圖網裡面的檔案=玩scenario???

剛看到網頁的標題....single player scenarios....請不用回答

[ 本帖最後由  於 2007-4-2 18:41 編輯 ]
作者: 傻哈(^).(^)    時間: 2-4-2007 22:02
想玩.....冇種--||
點算好~
作者: 千翼    時間: 2-4-2007 22:16
原帖由 傻哈(^).(^) 於 2007-4-2 22:02 發表
想玩.....冇種--||
點算好~

穩形種子=.=,但絕對可以下載到100%(已記錄你的IP)(不上傳1小時就把它公佈)
作者: Moskea    時間: 2-4-2007 22:18
有,佢話MSXML 4.0 is not properly installed.(Click RETRY to debug,IGNORE to turn this
message off and continue.)Safe to Ignore:No
作者: [H]goals    時間: 3-4-2007 09:11
原帖由 Moskea 於 2007-4-2 22:18 發表
有,佢話MSXML 4.0 is not properly installed.(Click RETRY to debug,IGNORE to turn this
message off and continue.)Safe to Ignore:No

這個我都試過,道理上reinstall就得
你係咪用左d咩定係裝完就咁?
同埋你有無reboot電腦先入game?
作者: Moskea    時間: 3-4-2007 10:09
我有reboot電腦先入game嫁!!!!!!!!!!!
同埋要reinstall d 咩!!!!!!!!
作者: [H]goals    時間: 3-4-2007 10:11
咁你玩唔玩到隻政權保衛戰?
作者: Moskea    時間: 3-4-2007 12:15
我冇裝到政權保衛戰!!!!!!!!!!!!!!!
作者: [H]goals    時間: 3-4-2007 13:21
唔...不如你試下裝隻政權保衛戰
睇下玩唔玩到??
作者: 黃忠    時間: 4-4-2007 22:22
真係好正.......先回一回
down完再復
作者: hihihi123    時間: 5-4-2007 10:00
MDF和MDS檔案點開?
作者: 千翼    時間: 5-4-2007 11:37
原帖由 hihihi123 於 2007-4-5 10:00 發表

請使用Daemon tools
作者: vbunm2005    時間: 5-4-2007 19:46
原帖由 hihihi123 於 2007-4-5 10:00 發表

第4頁有教..
仲有得down添
作者: 最後的軍師    時間: 6-4-2007 15:01
=.=點解連唔到既..一直都係連線....
作者: victor0302    時間: 6-4-2007 15:02
唔錯隻GAME,樓主繼續分享更多正GAMES
作者: 指定套票﹏楓'    時間: 7-4-2007 15:49
隻game玩到人癲
拉鋸拉勁耐= =
作者: 小峰風    時間: 7-4-2007 16:29
冇種?
快搵人做做種(.
作者: 千翼    時間: 7-4-2007 18:47
[quote]原帖由 小峰風 於 2007-4-7 16:29 發表
冇種?
快搵人做做種(.
作者: halo00    時間: 8-4-2007 20:05
連唔入呀.....
快做種\..../
作者: 千翼    時間: 8-4-2007 22:22
原帖由 halo00 於 2007-4-8 20:05 發表
連唔入呀.....
快做種\..../

都話停種lo
個個都叫人補種,又唔做種,勁x街lo
作者: 沒有人在    時間: 9-4-2007 19:48
條link入面dl唔到野-_-"
作者: ♂水蜜桃♀    時間: 10-4-2007 13:23
FTP幾時推出呀
我想玩呀- -
bt用迅雷下載唔到
作者: 沒有人在    時間: 12-4-2007 02:59
好想快d dl正式版,係屋企只能夠玩試用版,嗚
作者: ﹏小梓*    時間: 12-4-2007 09:16
等緊FTP>3<快點兒推出吧a﹏a
作者: 無雙亂舞    時間: 14-4-2007 00:36
少黎左e區a_a"
估唔到都仲有人玩...:lol
真係開心 你地用咩平台玩啊 ?
全部都係vLan ? 之前除左玩魔獸之外都未用過LU
得閒又玩下先!_!

原帖由 千翼 於 2007-4-8 10:22 PM 發表

都話停種lo
個個都叫人補種,又唔做種,勁x街lo

講得好

作者: 基拉自由    時間: 17-4-2007 21:35
幾時出= =??
等死人啦!!
超心急
作者: 千翼    時間: 18-4-2007 07:36
原帖由 基拉自由 於 2007-4-17 21:35 發表
幾時出= =??
等死人啦!!
超心急

= =偶會看分配的
低過100分免問
作者: Kelvin.C    時間: 19-4-2007 08:51
標題: 回復 #73 千翼 的帖子
我想download呀,千翼 = =
作者: ~神.驅魔神探~    時間: 19-4-2007 16:14
建議你唔好出ftp....
ftp超容易捉///
作者: HP發狂者    時間: 20-4-2007 23:45
隻game好無聊- -
aoe no aoc都正過佢n倍
畫面唔算令=.= 
你玩幾勁幾假 一放核彈玩完
雖說核彈一放 一定時間後 其他人同你都一齊死=.=

核彈真係殺晒...set好左連射兩粒 爆晒佢d 軍事經濟 核彈基地..
再衝一群士兵入去 殺晒=.= 霸左佢主城 佢玩完=.=

或者可以帶個好既訊息比人
核彈殺傷力大 但害人害己
作者: T90    時間: 21-4-2007 01:22
隻野冇aoc咁好玩
因為後期個個國家科技差唔多
作者: K.TaU    時間: 21-4-2007 13:19
我都想dl=
作者: 千翼    時間: 21-4-2007 14:58
原帖由 HP發狂者 於 2007-4-20 23:45 發表
隻game好無聊- -
aoe no aoc都正過佢n倍
畫面唔算令=.= 
你玩幾勁幾假 一放核彈玩完
雖說核彈一放 一定時間後 其他人同你都一齊死=.=

核彈真係殺晒...set好左連射兩粒 ...

= =
不懂得弄後線支援?
不懂得做後備城市?
RON的精彩之處就是除了要注意前線,也要注意補給線
因為遊戲往往都是一場持久戰
不懂得玩的,幾個核彈就完場了
記得我曾和個外國高手打...1x粒核彈都KO唔到佢
佢D後援好鬼勁,又識用戰術,聲東擊西(我打左4個鐘,仲於輸左比個鬼佬)

原帖由 T90 於 2007-4-21 01:22 發表
隻野冇aoc咁好玩
因為後期個個國家科技差唔多

= =注意遊戲平衡性
難道讓幾個國家獨尊嗎?

作者: kwancheukyin    時間: 22-4-2007 21:31
最鐘意玩有超武既game^^thx樓主  重有我想問有咩對戰平台玩到尼隻game??
作者: 千翼    時間: 22-4-2007 21:54
原帖由 kwancheukyin 於 2007-4-22 21:31 發表
最鐘意玩有超武既game︿︿thx樓主  重有我想問有咩對戰平台玩到尼隻game??

MSN=_=
找我msn就可以,每星期都會有一兩場大戰的
作者: 草帽仔    時間: 23-4-2007 10:26
原帖由 千翼 於 2007-4-2 22:16 發表

穩形種子=.=,但絕對可以下載到100%(已記錄你的IP)(不上傳1小時就把它公佈)

恕小弟無知,甚麼是穩形種子=口=
小弟也下不到啊
作者: lkt2000    時間: 23-4-2007 16:50
原帖由 千翼 於 2007-4-22 21:54 發表

MSN=_=
找我msn就可以,每星期都會有一兩場大戰的

你無視了我?= =
作者: 千翼    時間: 23-4-2007 20:37
原帖由 lkt2000 於 2007-4-23 16:50 發表

你無視了我?= =

個個都係認得我XD
給我去上傳!!
作者: T90    時間: 24-4-2007 06:31
原帖由 千翼 於 2007-4-21 14:58 發表

= =
不懂得弄後線支援?
不懂得做後備城市?
RON的精彩之處就是除了要注意前線,也要注意補給線
因為遊戲往往都是一場持久戰
不懂得玩的,幾個核彈就完場了
記得我曾和個外國高手打...1x粒核彈都KO唔 ...

唔係要咩獨尊呀!問題係無國左色彩= =
好似aoc有各自既城堡兵咁,AOE1唔多人玩就係咁

作者: 千翼    時間: 24-4-2007 12:45
原帖由 T90 於 2007-4-24 06:31 發表

唔係要咩獨尊呀!問題係無國左色彩= =
好似aoc有各自既城堡兵咁,AOE1唔多人玩就係咁

= =國家色彩?
RON只有洲份色彩
每個洲上的國家也有不同的建築
不過,這個遊戲的重點就是沒有國家獨尊,
各國戰力都十分平衡,
每個國家都有自身的不同特性,
沒有那個國家特別強,特別厲害。
不要給我在這些小細節上打圈XD
AOC和RON是兩會事來的。

作者: s27935627    時間: 28-4-2007 20:27
樓主隻game好正ar
thx哂
樓主咪理果d人la
自己唔玩咪唔玩囉
又要係度踩隻game
作者: Oo亞龍oO    時間: 30-4-2007 18:41
有野問=w=
之前好似dl過...
之後太lag刪左..
而家+左ram想玩番...
但一開個檔就話我有左個torr...個檔...
唔比我dl既
================23:25================
較早前終於開到...
但係呢個時候...冇種既!?

作者: Oo亞龍oO    時間: 1-5-2007 15:39
冇種又冇人DL
有1個用戶...
但我只有上傳而沒有下載...
什麼天理?
作者: anson仔    時間: 1-5-2007 15:50

唔知點解玩唔到
我以前玩到既
依家裝完開唔到
佢話咩圖片相容唔到
作者: 千翼    時間: 1-5-2007 16:02
原帖由 anson仔 於 2007-5-1 15:50 發表

唔知點解玩唔到
我以前玩到既
依家裝完開唔到
佢話咩圖片相容唔到

displaycard problem?
作者: (jack)    時間: 1-5-2007 16:37
邊度有得DOWN  BT中文阪??
唔該
好想DOWN樓主介紹的王國的興起><!!
作者: Oo亞龍oO    時間: 1-5-2007 17:21
其實 傳說再現 好玩D定 政權保護戰 好玩D=w= ?
作者: (jack)    時間: 1-5-2007 21:30
阪主阪主
請問 政權保護戰 同 傳說再現  有咩分別??
仲有我想問下
你係1樓介紹果隻王國的興起係唔係正式阪??
唔該曬你!!
作者: 千翼    時間: 1-5-2007 22:12
原帖由 (jack) 於 2007-5-1 21:30 發表
阪主阪主
請問 政權保護戰 同 傳說再現  有咩分別??
仲有我想問下
你係1樓介紹果隻王國的興起係唔係正式阪??
唔該曬你!!

傳奇再現廢架=.=
作者: (jack)    時間: 1-5-2007 22:35
原帖由 千翼 於 2007-5-1 22:12 發表

傳奇再現廢架=.=

哦,,
我而家down緊bt主程式=.=
希望個download點未死之前,down倒啦><
作者: 千翼    時間: 1-5-2007 22:41
原帖由 (jack) 於 2007-5-1 22:35 發表

哦,,
我而家down緊bt主程式=.=
希望個download點未死之前,down倒啦>

每晚7點到12點 upload
作者: (jack)    時間: 3-5-2007 17:34
標題: 有三條問題請問樓主
請問
1:呢個game係唔係中文阪??
2:王國的興起 同 王國的興起政權保衛戰 有咩分別??
3:我開個你個程式冇反應,附圖↓ (係唔係我唔夠容量??)

唔該曬你><!!
作者: 千翼    時間: 3-5-2007 17:39
原帖由 (jack) 於 2007-5-3 17:34 發表
請問
1:呢個game係唔係中文阪??
2:王國的興起 同 王國的興起政權保衛戰 有咩分別??
3:我開個你個程式冇反應,附圖↓ (係唔係我唔夠容量??)
唔該曬你>

1.完美繁中版
2.王國的興起=主程式(先裝),王國的興起政權保衛戰=資料片(後裝)
3.=.=?你話咩無反應先?你話BT下載唔得?定係開唔到mdf,mds?
去我MSN問,記住講Nakuz名-.-(twinesdr@hotmail.com)
作者: (jack)    時間: 3-5-2007 17:47
原帖由 千翼 於 2007-5-3 17:39 發表

1.完美繁中版
2.王國的興起=主程式(先裝),王國的興起政權保衛戰=資料片(後裝)
3.=.=?你話咩無反應先?你話BT下載唔得?定係開唔到mdf,mds?
去我MSN問,記住講Nakuz名-.-(twinesdr@hotmail.com)

唔該曬你
原來要主程式架...  我只係down左你個政權(唔怪得知玩唔倒= =)
請問你,,王國的興起正式阪 主程式邊度有得download ??
唔該曬你!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2