查看: 5277|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

B3老虎(上色,舊化完成品)

呢架老虎我會一日一日禁post上來,等大家知到我ge進度,不過我第一日冇影到相,只可以由第2日開始,真係對唔住大家[[onion_54]] ,好啦,金次係第3日GE相,我食完飯就搞落去,完成左啦,快左2,3日左右,聽日唔開工,請大家多多支持,現加上我3日以來上色,舊化的完成品,我諗住買隻EZ8,下年比賽,隻老虎有咩做得唔好,請多多包容

我有睇08MS架,佢出呢一下個時,講左句野:愛娜小姐,唔好意思,我唔可以同你會合,我找到自己死亡GE地方。 ... . ...

我有睇08MS架,佢出呢一下個時,講左句野:愛娜小姐,唔好意思,我唔可以同你會合,我找到自己死亡GE地方。 ... . ...

係08MS入邊,隻老虎打個D飛機就係呢個動作

係08MS入邊,隻老虎打個D飛機就係呢個動作

呢張打橫左,請大家打橫睇

呢張打橫左,請大家打橫睇

我禁多張之中最仲意呢張,不過唔係太清SORRY

我禁多張之中最仲意呢張,不過唔係太清SORRY

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
[H]小矮人~~ + 25 完成品再加分

查看全部評分

回復

可動性係點樣??
我幾鐘意佢個盒
回復 支持 反對

期待完成@@  
-----------
我仲未砌過單眼機~_~
回復 支持 反對

可動性係點樣??
我幾鐘意佢個盒
[H]小矮人~~ 發表於 17-8-2009 12:49
都ok架,不過隻手指成隻HG禁,唔似得2.0渣古禁,可以個個位都可以動,隻腳就唔知,不過佢D雞雞槍都可以轉下轉下,OK呀
回復 支持 反對

期待完成@@  
-----------
我仲未砌過單眼機~_~
澤田﹏綱吉 發表於 17-8-2009 12:50
我比較係仲意自護軍D機,我有15架自護機,5架E.F.S.F機,同3架SEED DESTINY機(家人送的),多謝你支持
回復 支持 反對

不過身體隻藍出得太鮮..
回復 支持 反對

不過身體隻藍出得太鮮..
[H]小矮人~~ 發表於 17-8-2009 13:04
係呀,我都覺得,所以一定要上色
回復 支持 反對

都ok架,不過隻手指成隻HG禁,唔似得2.0渣古禁,可以個個位都可以動,隻腳就唔知,不過佢D雞雞槍都可以轉下轉下,OK呀
怪盜kid 發表於 17-8-2009 12:54

因為如果每個關節都可以郁既話,就會好易唔夠強度拎起D武器。
不過係技術一直進步既情況下,相信遲下每節都可以郁吧!
到時砌落相信會幾容下!
回復 支持 反對

如果我上色會用80藍..
回復 支持 反對

如果我上色會用80藍..
*小霖* 發表於 17-8-2009 14:09
但係我想舊化多D,一舊化左之後就唔會好學呱....
所以都係等聽日完成左先睇下點
回復 支持 反對