打印 上一主題 下一主題
收起左側

LIVE08 patch(太受歡迎,再次回歸= =)

原帖由 誠、–– 於 26-3-2008 21:40 發表
下次叫你一次過send哂nba d patch比我啦

= =...你dl左整合就同我差唔多嫁啦....不過有d我安左都仲未post係到-口-
回復 支持 反對

原帖由 KEI 於 28-3-2008 21:58 發表
那我的呢[[yoyo_194]]

= =咁都要我出馬....[[bao_50]]
3樓有n個附件...你睇番3樓post既尾段位個到有個????? roster 3.7...有說明叫你dl邊個
或姐6樓最開頭.....但這是因為多左隊...所以dl野會多左(sgsm)..
回復 支持 反對

原帖由 KEI 於 29-3-2008 19:43 發表
這個就是名單?我之前下載過了

你唔用咁DL黎做咩
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 29-3-2008 23:12 發表
你指乜野?

佢話佢唔可以同時dl 2個.....要一個一個dl......
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 29-3-2008 23:12 發表
你指乜野?

原來你比佢既全部都係bt-,-佢話唔要bt呀....
回上面:
依家bt主流...方便友唔會咁易斷點...你唔用bt既話冇咩人幫到你..而且網上dl多數係刪左d野....例如聲音,動畫等...
回復 支持 反對

原帖由 嘉w 於 30-3-2008 18:56 發表
咁要dl幾耐嫁
我驚好耐-0-!

要睇你網速幾快啦-,-你試下先啦..正常黎講bt其實會快d....
回再上面...點會冇07既patch..不過我唔會post姐= =+...
ps:很多的patch 07~08是共通的...但因為d個唔肯定是否全部patch共通(ea冇講過)所以建議真係要試既話就backup左先....

另外我想問08有咩唔好...07好多bug 08都修左..雖然仍然有bug...例牌說話:想少bug的請玩家用機版...因為依家大勢已經在家用機...家用機製作遊戲某程度上比pc版便..而且基本上現在家用機是不會有"便價碟"了....ps3的blu-ray同360的live成功殺晒d 盜版...而且360之前更有360的3紅作必殺技(我覺得係MS專登用廢D料-,-..等D人要靠保養黎防盜版...但基本上新機已經很低的3紅機率..而wii就在大亂鬥X中的防盜技術..成功打擊盜版..但PC的就........= =遊戲商基本上係冇可能絕到....
@@EA依家仲想收埋2K GAME....雖然話就話2K 拒絕左..但係好明顯佢想靠佢隻GTA4黎提高自己身價再比EA收...所以好大機會運動遊戲會比EA佔全市場...(基本上全世界打籃球運動GAME的都是2K或是LIVE系列...有小量的SONY(不推介比大家玩= =....平平冇奇的...不如玩2K系列更好....)或是..EA收了2K之後...會保留班底照出...但係改左廠係EA姐.....不過依家PC遊戲時勢..2K登陸PC機會不大..(不過EA有的是$$...)

WA-,-講左咁多野出黎...唔知有冇人識= =....一般人可以無視我的PS第2段......

回復 支持 反對

原帖由 `{{小奕◆x) 於 31-3-2008 20:29 發表
隊伍相片更新
果2條link..download左之後擺去邊-__-`
我dl晒,,但吾知擺去邊=]

放到sgsm中...
回復 支持 反對

原帖由 `{{小奕◆x) 於 1-4-2008 07:53 發表
就甘放入去嗎?!=]

= =如要取代咪取代囉..講多次..
fsh放在sgsm中
viv放在sgsm/uniform中
database放在我的文件/live08/database取代
回復 支持 反對

原帖由 leoli1994 於 1-4-2008 17:14 發表

咁我咪要試下07既patch/ . \
唔得就煩lu XD
另外想問下real shoes 4.5  07用唔用到??

應該係可以既...
回復 支持 反對

原帖由 leoli1994 於 1-4-2008 19:56 發表

咁我要點做呢?>?

佢姐係叫你照用....但係我肯定係有D會彈(因為有人用某某08的PATCH彈左).....但係我唔知邊隻會彈..因為我冇用07試....試之前自己BACKUP左先啦....
回復 支持 反對