樂古Nakuz

標題: 造福人群?[抽蛋腳本]已重新整理教學[已新增幸蛋腳本[ESC]] [打印本頁]

作者: 314314a    時間: 1-6-2015 21:25
標題: 造福人群?[抽蛋腳本]已重新整理教學[已新增幸蛋腳本[ESC]]

7幸蛋腳本已完成,腳本暫時針對卡機既解決辦法係自動等待,直到出蛋機動畫就會繼續執行命令

卡機一般係會卡10秒至60秒左右,視乎當時SERVER情況  

雖然有幾位大大已提供左抽一下自定義就可以解決卡機情況既辦法,呢個方法等到時有需要先再寫落去

請部分卡ESC卡蛋的用家嘗試下載幸蛋腳本[ESC]

以下全部腳本都係後台腳本,請按照以下教學使用:

(如感到麻煩,可前往下方藍字使用其他大大提供的前台腳本)

請先解壓3.1233.rar至全英文路徑的文件夾,然後進入雙擊[注册大漠插件到系统.bat]

此乃正確注冊後的圖片
雙擊後直接閃退者運行腳本時會提示綁定失敗
請到下面尋找解決辦法

開啟腳本先按F10停止請按F12

以下有幾點注意事項
1.請留意要將大漠文件夾放在全英文路徑再注冊
2.開啟腳本時,請先將鼠標置於SD視窗內,待腳本開始運行後,方可轉換視窗
3.所有改過大廳介面的SD,請先還原介面方可正常使用此腳本
4.所有有選項的腳本,勾好選項後請先按右下角[保存設置],再開啟腳本,如下圖

如果按照以上方法亦無法設置,有機會係ini文件參數被鎖死  請用記事本自行進入修改,如下圖
file:///C:\Users\314\AppData\Roaming\Tencent\Users\1438844698\QQ\WinTemp\RichOle\2@VB0Z(KHKN65DBNT%SPLOT.jpg

將0改為1即為勾選

如果有人用唔到樓主果個既可以試我呢個,唔洗裝插件 by:bb3089

如果有人用唔到樓主果個既可以試我呢個,唔洗裝插件

!!必須使用視窗模式!!

------------------------------------------------使用方法------------------------------------------------
抽幸蛋:選好幸蛋機然後開始
自定義抽蛋(連刪機p.1):先空出第1頁(6格),鎖定其它頁既機,進入抽蛋頁然後開始
收道具(唔拎機):進入"保管箱"然後開始
收道具(連刪機p.1):先空出第1頁(6格),鎖定其它頁既機,進入"保管箱"然後開始
食經膠(可變機):進入"機體成長"頁然後開始(只限可變機)
買木瓜開啟器:進入商城->輔助->其他p.1(木瓜開啟器在第1行第4格),按開始
開木瓜:進入我的房間->其它->click 1下木瓜開啟器->完成後按開始
無限click左鍵:按開始即無限click
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
收道具(連刪機p.1):Detect到 S/SR/SS 機會彈出提示並自動停止運作

------- Change Log -------
v1.2: 新增開木瓜、買木瓜開啟器
v1.1: 新增自定義抽蛋
------------------------------
Developer: CK
Version: 1.2
Download Link: http://putaodb.com/sdgo_autobox_1.2.exe
bb3089 發表於 15-6-2015 23:21

各種問題的可能解決辦法(希望各位大大能提供更多的其他問題解決辦法):

64bit系統出現二進位檔問題只需右鍵“注册大漠插件到系统.bat”,跟住編輯,將入面regsvr32改成regsvr64,然後就可以用了
ken2010123 發表於 2-6-2015 20:08

樓主得左....自己搞多幾次......自己要把整個資料夾放係係桌面先得.....因為自己C盤禁止儲存編輯,重新打開先發現E個問題
編輯再禁返落去睇先知原來佢未幫我轉64...
~出錢一丁~ 發表於 2-6-2015 21:07

[size=39.3114814758301px]
閃退的朋友 搵到解決辦法了

將3.1233解壓 入面果粒dm.dll
複製去
C:\Windows\System32
同埋
C:\Windows\SysWOW64

兩個都要

然後用管理員身份開啟cmd.exe
輸入 regsvr32 dm.dll
得左freedom040542 發表於 3-6-2015 06:54 [size=39.3114814758301px]
REGSVR32出現的常見錯誤
[size=39.3114814758301px]

https://support.microsoft.com/zh-tw/kb/249873/zh-tw

自定義扭蛋腳本by314.rar

2.07 MB, 下載次數: 1547

後台買木瓜(快).rar

2.05 MB, 下載次數: 956

後台買技卡(快).rar

2.06 MB, 下載次數: 751

後台開木瓜(快).rar

2.05 MB, 下載次數: 990

普通扭蛋腳本by314.rar

2.07 MB, 下載次數: 861

買設計圖.rar

2.06 MB, 下載次數: 676

3.1233.part1.rar

2.93 MB, 下載次數: 2121

3.1233.part2.rar

2.5 MB, 下載次數: 2100

買小喇叭加廣播洗頻.rar

2.06 MB, 下載次數: 671

食經膠(測試版).rar

2.06 MB, 下載次數: 741

食經膠(變型機用測試版).rar

2.06 MB, 下載次數: 744

[新]後台收道具(刪機拎GB).rar

2.06 MB, 下載次數: 969

[新]後台收道具(刪機拎經膠).rar

2.06 MB, 下載次數: 957

幸蛋腳本[快][修正版] .rar

2.06 MB, 下載次數: 1631

幸蛋腳本[慢][修正版].rar

2.06 MB, 下載次數: 920

收G幣券(測試版).rar

2.06 MB, 下載次數: 894

幸蛋腳本[ESC].rar

2.06 MB, 下載次數: 1339

轉換熟練度.rar

2.06 MB, 下載次數: 566

對戰場內洗頻腳本(中速).rar

2.06 MB, 下載次數: 602

作者: croco3991    時間: 2-6-2015 13:39
好正甘:)
作者: 星空x緣份    時間: 2-6-2015 14:21
有冇個買小拉巴既腳本?
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 15:17
有冇個買小拉巴既腳本?
星空x緣份 發表於 2-6-2015 14:21

最快等我9點放工再寫
作者: 星空x緣份    時間: 2-6-2015 16:33
另外幸運扭蛋腳本係?
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 16:34
wa 314 gor
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 16:39
另外幸運扭蛋腳本係?
星空x緣份 發表於 2-6-2015 16:33

都係果句,9點放工返到去再寫
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 16:40
wa 314 gor
鰐島亞紀人 發表於 2-6-2015 16:34

wa  scy gor
作者: henry9207    時間: 2-6-2015 16:48
求自動收S機腳本(=^・ェ・^=)
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 16:50
me 5 sick use ar
打電話教我>//M<
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 16:53
me 5 sick use ar
打電話教我>//M
鰐島亞紀人 發表於 2-6-2015 16:50

RC啦,我一陣搵你
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 16:56
求自動收S機腳本(=^・ェ・^=)
henry9207 發表於 2-6-2015 16:48

pu丁做咩,姐係自動收道具箱果度加個收S自動停?
作者: 星空x緣份    時間: 2-6-2015 16:58
回復 12# 314314a

唔該哂你314,多謝你
我係星空下的緣份/ZAFT一BGL
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 17:00
RC啦,我一陣搵你
314314a 發表於 2-6-2015 16:53

我個舊AC入唔番 比個群ID我
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 17:07
我個舊AC入唔番 比個群ID我
鰐島亞紀人 發表於 2-6-2015 17:00

返到去pm比你
作者: abc26571388    時間: 2-6-2015 17:16
想問問 錯誤0x80020009 解決方法
作者: henry9207    時間: 2-6-2015 17:27
回復 12# 314314a

XD,最好自動抽自動停~
作者: ex55    時間: 2-6-2015 17:27

期待幸蛋腳本但運行注冊大漠時出現dllregisterserver 0x80020009
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 17:57
想問問 錯誤0x80020009 解決方法
abc26571388 發表於 2-6-2015 17:16

有冇圖睇下,多謝
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 18:10
win7下手工註冊dll組件時,提示模塊“注册大漠插件到系统.dll”已加載,但對DllRegisterServer的調用失敗,錯誤代碼為0x80020009
解決方法:
運行(或[win]+r): 然後輸入regsvr32 注册大漠插件到系统.dll 回車進行註冊,
出現“注册大漠插件到系统.dll模塊已加載,但對於DllRegisterServ的調用失敗,錯誤代碼為0x8007005” 按確定。
之後按開始--所有程序--附屬應用程式---以管理員身份運行命令提示符(鼠標右鍵單擊)然後在cmd方式下進入要註冊dll所在文件夾中, 再次輸入regsvr32 注册大漠插件到系统.dll即可

注意:註冊dll時,確保dll沒有被使用

網上直接copy,睇下有冇用?
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 18:32
回復  314314a

XD,最好自動抽自動停~
henry9207 發表於 2-6-2015 17:27

後台收道具(S-A-B中獎自動停).rar (2.06 MB, 下載次數: 67)

都係果句,勾完記得禁右下保存,冇禁唔好怪我

一陣寫幸蛋唔會自動停ok? SD幸蛋中奬又唔會有D咩特別特效色點比我捉,廢事捉字捉圖
作者: henry9207    時間: 2-6-2015 18:37
回復 21# 314314a

>_>WIN 8.1用唔到小精,要原碼版(伸
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 18:40
回復  314314a

>_>WIN 8.1用唔到小精,要原碼版(伸
henry9207 發表於 2-6-2015 18:37

[attach]1073128[/attach]

後台收道具(刪機拎GB).Q

9.77 KB, 下載次數: 45

作者: 新手勿電    時間: 2-6-2015 18:44
都係果句,勾完記得禁右下保存,冇禁唔好怪我

一陣寫幸蛋唔會自動停ok? SD幸蛋中奬又唔會有D咩特 ...
314314a 發表於 2-6-2015 18:32

點解會綁定失敗
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 18:47
點解會綁定失敗
新手勿電 發表於 2-6-2015 18:44

2.開啟腳本時,請先將鼠標置於SD視窗內,待腳本開始運行後,方可轉換視窗

有冇跟呢點做? 開果陣鼠標一定要係SD視窗入面
作者: 24777038    時間: 2-6-2015 18:50
點解抽個陣係黑MON,抽中唔停,抽唔中不DEL机?
作者: 新手勿電    時間: 2-6-2015 18:53

有冇跟呢點做? 開果陣鼠標一 ...
314314a 發表於 2-6-2015 18:47

都係唔得我等夜d少人d先抽 算
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 18:55
點解抽個陣係黑MON,抽中唔停,抽唔中不DEL机?
24777038 發表於 2-6-2015 18:50

咩系統,有冇保存設定,抽中唔即刻停正常我係set左入到機庫先會提示加停止

作者: 24777038    時間: 2-6-2015 18:57
XP,佢咩都冇彈出黎要按F12去睇中唔中
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 18:59
XP,佢咩都冇彈出黎要按F12去睇中唔中
24777038 發表於 2-6-2015 18:57

我係用win7寫既,系統上既唔同可能會整到有D功能唔得?我諗
作者: 24777038    時間: 2-6-2015 19:01
黑屏係正常?
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 19:03
都係唔得我等夜d少人d先抽 算
新手勿電 發表於 2-6-2015 18:53

其實跟足呢2點做,一般唔會綁定失敗,

不過始終唔同電腦可能會有好多問題,如果幫你唔到,就真係對唔住先= =,抱歉
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 19:04
黑屏係正常?
24777038 發表於 2-6-2015 19:01

梗係唔正常
作者: ~出錢一丁~    時間: 2-6-2015 19:38
唔係幾識...

作者: abc26571388    時間: 2-6-2015 19:43
回復 19# 314314a
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 19:49
回復  314314a
abc26571388 發表於 2-6-2015 19:43

試下20樓個方法,如果都唔得,就真係對唔住= =
作者: ~出錢一丁~    時間: 2-6-2015 19:56
樓主可唔可以修改 注册大漠插件到系统.DLL 再上傳過??
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 19:59
樓主可唔可以修改 注册大漠插件到系统.DLL 再上傳過??
~出錢一丁~ 發表於 2-6-2015 19:56

file:///C:\Users\314\AppData\Roaming\Tencent\Users\1438844698\QQ\WinTemp\RichOle\$WUZC88~I`%}KZ{HNEGE{2J.png https://support.microsoft.com/zh-tw/kb/249873/zh-tw

點修改?唔明
作者: ~出錢一丁~    時間: 2-6-2015 20:01
回復 38# 314314a

用唔到,好慘....
作者: ken2010123    時間: 2-6-2015 20:03
回復 39# ~出錢一丁~

試下將regsvr32改成regsvr64,我岩岩咁樣就得左,因為64bit系統要用regsvr64先得
作者: ~出錢一丁~    時間: 2-6-2015 20:05
姐係發現 錯誤代碼為0x80020009
[win]+r  輸入regsvr32 注册大漠插件到系统.dll ??
定係regsvr32入面在注册大漠插件到系统.dll ??
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:05
回復  314314a

唔該哂你314,多謝你
我係星空下的緣份/ZAFT一BGL
星空x緣份 發表於 2-6-2015 16:58

打完字記得要保存先

買小喇叭加廣播洗頻.rar

2.06 MB, 下載次數: 28

作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:06
姐係發現 錯誤代碼為0x80020009
[win]+r  輸入regsvr32 注册大漠插件到系统.dll ??
定係regsvr32入面在注册 ...
~出錢一丁~ 發表於 2-6-2015 20:05

按開始--所有程序--附屬應用程式---以管理員身份運行命令提示符(鼠標右鍵單擊)然後在cmd方式下進入要註冊dll所在文件夾中, 再次輸入regsvr32 注册大漠插件到系统.dll即可

試下咁?
作者: ken2010123    時間: 2-6-2015 20:08
64bit系統出現二進位檔問題只需右鍵“注册大漠插件到系统.bat”,跟住編輯,將入面regsvr32改成regsvr64,然後就可以用了
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:19
64bit系統出現二進位檔問題只需右鍵“注册大漠插件到系统.bat”,跟住編輯,將入面regsvr32改成regsvr64, ...
ken2010123 發表於 2-6-2015 20:08

多謝大大提供解決方法
作者: ~出錢一丁~    時間: 2-6-2015 20:22
編輯改成regsvr64後
再按 注册大漠插件到系统.bat 彈cmd出黎一秒唔夠就無左??
作者: sdgundamforce    時間: 2-6-2015 20:24
我用到個腳本,但點解佢唔識幫我抽蛋而係度不斷禁esc?
同埋想問使唔使全屏先用到??
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:24
編輯改成regsvr64後
再按 注册大漠插件到系统.bat 彈cmd出黎一秒唔夠就無左??
~出錢一丁~ 發表於 2-6-2015 20:22

咁應該得左,我諗
作者: yhnyhn3344    時間: 2-6-2015 20:26
鼠標係SD視窗入面都綁定失敗....
作者: s0521114    時間: 2-6-2015 20:28
另外如何2个腳本一齊用?
另外幸抽未抽就esc左...
求大大跟一跟
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:30
我用到個腳本,但點解佢唔識幫我抽蛋而係度不斷禁esc?
同埋想問使唔使全屏先用到?? ...
sdgundamforce 發表於 2-6-2015 20:24

唔使全屏,請DL最新版
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:30
另外如何2个腳本一齊用?
另外幸抽未抽就esc左...
求大大跟一跟
s0521114 發表於 2-6-2015 20:28

請DL最新版
冇得2個腳本一齊用
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:31
鼠標係SD視窗入面都綁定失敗....
yhnyhn3344 發表於 2-6-2015 20:26

呢個真係冇計=.=
作者: sdgundamforce    時間: 2-6-2015 20:34
唔使全屏,請DL最新版
314314a 發表於 2-6-2015 20:30

dl左都係唔得
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:39
dl左都係唔得
sdgundamforce 發表於 2-6-2015 20:34

DL呢個得唔得?
作者: sdgundamforce    時間: 2-6-2015 20:42
DL呢個得唔得?
314314a 發表於 2-6-2015 20:39

終於得啦!! thx a lot!!
作者: yungkong2    時間: 2-6-2015 20:45
回復 56# sdgundamforce
點樣得的........
作者: sdgundamforce    時間: 2-6-2015 20:49
回復  sdgundamforce
點樣得的........
yungkong2 發表於 2-6-2015 20:45

去第一版down啦, 樓主呢版post果張係圖黎
作者: ~出錢一丁~    時間: 2-6-2015 20:54
感謝樓主先,自己研究過,都仲係解決唔到......算
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:55
感謝樓主先,自己研究過,都仲係解決唔到......算
~出錢一丁~ 發表於 2-6-2015 20:54

幫你唔到,呢次真係對唔住
作者: abc26571388    時間: 2-6-2015 20:56
點解所有抽都係幸1
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 20:57
點解所有抽都係幸1
abc26571388 發表於 2-6-2015 20:56

DL呢個
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 20:58
Thanks BB<3
作者: abc26571388    時間: 2-6-2015 20:59
DL左新既 但多係咁= = 但都多謝樓主先
作者: ~出錢一丁~    時間: 2-6-2015 21:07

樓主得左....自己搞多幾次......自己要把整個資料夾放係係桌面先得.....因為自己C盤禁止儲存編輯,重新打開先發現E個問題
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 21:22
有新bug
個幸蛋腳本只係抽1號機 /3\
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 21:24
有新bug
鰐島亞紀人 發表於 2-6-2015 21:22

DL呢個

黎玩VS先啦
作者: tommyzz    時間: 2-6-2015 21:26
幸蛋腳本只係抽1號機(已down 最新)
自定義扭蛋腳本刪唔到機
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 21:26
有新bug
鰐島亞紀人 發表於 2-6-2015 21:22

-1呀你黎唔黎?
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 21:28
幸蛋腳本只係抽1號機(已down 最新)
自定義扭蛋腳本刪唔到機
tommyzz 發表於 2-6-2015 21:26

4.所有有選項的腳本,勾好選項後請先按右下角[保存設置],再開啟腳本

有冇咁做?
作者: 40471572    時間: 2-6-2015 21:29
點解好似快得滯,未抽已經禁左esc,一個都抽唔到
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 21:30
DL呢個

黎玩VS先啦
314314a 發表於 2-6-2015 21:24

位呢
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 21:32
位呢
鰐島亞紀人 發表於 2-6-2015 21:30

你岩岩又唔黎
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 21:33
你岩岩又唔黎
314314a 發表於 2-6-2015 21:32

位呢
作者: BARATHUM    時間: 2-6-2015 21:35
現在個頻已碌爆,你再放個腳本出來就真係可以提早收盤
作者: 鰐島亞紀人    時間: 2-6-2015 21:36
JOIN GAME 都LAG
DIU?
作者: tommyzz    時間: 2-6-2015 22:11
感謝大大,原來係.ini 文件度既參數鎖死左,自行用記事本改左之後已經用到
作者: sdexia    時間: 2-6-2015 22:16
why 用this 黑屏??
作者: 40471572    時間: 2-6-2015 22:23
有時個ser會lag, 可唔可以做到如果禁抽果下keep住左同一個畫面一段時間就唔做任何野, 直至lag完為止?
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 22:24
有時個ser會lag, 可唔可以做到如果禁抽果下keep住左同一個畫面一段時間就唔做任何野, 直至lag完為止? ...
40471572 發表於 2-6-2015 22:23

其實可以,不過VS緊唔得閒寫住
作者: go555go    時間: 2-6-2015 22:37
我將32改做64之後雙擊[注册大漠插件到系统.bat] 之後閃退係咪有問題,同埋之後開掛個時佢話我綁定失敗,求救
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 22:41
我將32改做64之後雙擊[注册大漠插件到系统.bat] 之後閃退係咪有問題,同埋之後開掛個時佢話我綁定失敗,求救 ...
go555go 發表於 2-6-2015 22:37

你睇上樓上d樓幫唔幫唔到你
作者: 星空x緣份    時間: 2-6-2015 22:47
回復 42# 314314a

佢話綁定失敗
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 22:55
回復  314314a

佢話綁定失敗
星空x緣份 發表於 2-6-2015 22:47

有冇正確咁注冊?
作者: shf咸蛋超人    時間: 2-6-2015 23:05
唔得
將32改做64之後雙擊[注册大漠插件到系统.bat] 之後
就閃左下就無左
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 23:11
唔得
將32改做64之後雙擊[注册大漠插件到系统.bat] 之後
就閃左下就無左
shf咸蛋超人 發表於 2-6-2015 23:05

~出錢一丁~ 發表於 2-6-2015 21:07

作者: go555go    時間: 2-6-2015 23:14

有冇正確咁注冊?
314314a 發表於 2-6-2015 22:55

我開左個FILE 放上DESKTOP 叫 ABC再解ZIP搬哂D DATA過去 再改做64 最後都係閃退,上面個D睇哂做哂都係幫唔到手
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 23:17
我開左個FILE 放上DESKTOP 叫 ABC再解ZIP搬哂D DATA過去 再改做64 最後都係閃退,上面個D睇哂做哂都係 ...
go555go 發表於 2-6-2015 23:14

如果咁我真係冇辦法=.=只可以同你講對唔住
作者: 星空x緣份    時間: 2-6-2015 23:27

回復 84# 314314a

sorry,都係唔得
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 23:38
回復  314314a

sorry,都係唔得
星空x緣份 發表於 2-6-2015 23:27

咁真係冇計=.=對唔住
作者: 星空x緣份    時間: 2-6-2015 23:42
回復 90# 314314a

你有冇 teamview?
作者: 314314a    時間: 2-6-2015 23:47
回復  314314a

你有冇 teamview?
星空x緣份 發表於 2-6-2015 23:42

teamviewer?
作者: 星空x緣份    時間: 3-6-2015 00:06
回復 92# 314314a

係,你控我部電腦搞一搞睇下得5得?
作者: 314314a    時間: 3-6-2015 00:16
回復  314314a

係,你控我部電腦搞一搞睇下得5得?
星空x緣份 發表於 3-6-2015 00:06

星期四先,可以嗎?
作者: freedom040542    時間: 3-6-2015 06:32
bat閃退 and 綁定失敗 +1....
作者: freedom040542    時間: 3-6-2015 06:54

閃退的朋友 搵到解決辦法了

將3.1233解壓 入面果粒dm.dll
複製去
C:\Windows\System32
同埋
C:\Windows\SysWOW64

兩個都要

然後用管理員身份開啟cmd.exe
輸入 regsvr32 dm.dll
得左
作者: freedom040542    時間: 3-6-2015 07:00
對於幸蛋有一個小建議
有冇得整成 抽蛋果時 撳左"講買果粒掣之後
要等果個小視窗消失左
準備進入扭蛋動畫既時候先至開始esc?
如果小視窗未消失 未進入扭蛋畫面就撳左esc 係會卡係果度架
作者: 314314a    時間: 3-6-2015 07:41
對於幸蛋有一個小建議
有冇得整成 抽蛋果時 撳左"講買果粒掣之後
要等果個小視窗消失左
準備進入扭蛋動畫既 ...
freedom040542 發表於 3-6-2015 07:00

我琴日都準備咁寫,不過同fd打左成晚VS結果冇整到,等今晚收工會寫埋
作者: 星空x緣份    時間: 3-6-2015 08:49
回復 94# 314314a

可以
作者: shf咸蛋超人    時間: 3-6-2015 08:55
回復 96# freedom040542

得左
thx

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2