樂古Nakuz

標題: 真丹... [打印本頁]

作者: 殘酷之龍    時間: 2-2-2015 11:24
標題: 真丹...
港服e家先出真丹限制? 不過太遲了...平衡早已失...
作者: 小鬼長大了    時間: 2-2-2015 13:58
前排台服話真丹恢復設定嘛
我好好奇  多過3粒既玩家  D潛能會去左邊 話曬真金白銀吃
作者: 蠍乂    時間: 2-2-2015 14:31
係咯... 到時搞搞下可能整到果班食丹既人罷玩,之後隻game可能又越搞越殘
作者: bcwx6    時間: 2-2-2015 16:01
於更新《新天龍八部》版(即2014年9月5日)起,每個角色只能使用3粒潛能真丹。未來官方有機會因應活動而加大限制,敬請留意官網另行通知。
作者: madao    時間: 2-2-2015 21:15
咁姐係點?多過3粒果D潛能會退返出黎?如果只係限制之前未食夠3粒果D,咁限黎有咩用
講真,如果依家驚溫真係狠下心,唔理之前洗佐好多錢買真丹食果班人,而將多佐既潛能退返出黎,我覺得影響唔大,一來愈玩愈少人,寧願趁今次咁樣做希望可以吸返D舊玩家返黎繼續玩仲好,好過你KEEP住D潛能到汁果到得返你地班人孤怜怜
作者: 我是gm    時間: 2-2-2015 23:43
已經超過3粒的不變
未有3粒的上限為3粒
作者: 【夜海】    時間: 3-2-2015 01:39
不如下次大更新當新game開,好似國服賬號角色估價,真丹錢都要計埋。回收老號系新game度可以買返相等價值既石頭不過就重新升lv。
作者: madao    時間: 3-2-2015 14:10
回復 6# 我是gm

咁姐係限黎都晒氣,會繼續掉錢食真丹既新號新玩家,講真會有幾多個
作者: asd123088    時間: 7-2-2015 09:55
臨執先講.
作者: milovelky    時間: 7-2-2015 10:01
咁姐係點?多過3粒果D潛能會退返出黎?如果只係限制之前未食夠3粒果D,咁限黎有咩用
講真,如果依家驚溫真係狠 ...
madao 發表於 2-2-2015 21:15

點整整都吸唔番舊玩家架啦
我去完國服 寧願玩國服都唔會番港服
作者: 殘酷之龍    時間: 8-2-2015 16:26
已經冇得救... 舊玩家已食太多... 新玩家張3粒? 根本有錢都冇得追... 更加唔會有新玩家玩...GAME早已收皮...
作者: 大玉子    時間: 9-2-2015 08:10
台ser 更新左神木王鼎  隻隻可以加多千幾體   唔回覆原廠唔得

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2