樂古Nakuz

標題: SD小數人品質問題 [打印本頁]

作者: pck1999    時間: 17-6-2013 18:13
標題: SD小數人品質問題
近日.因中學考試後無咩事做. 玩下SD.同平時一樣玩死亡.有條友中左SP死左.就話條友SP9.我就話條友中幾下SP姐有咩問題? 點知條友話關你咩事,我就話他你不識反SP?.後來.他不理我就F5.玩下玩下比人玩死就話人9.我話條友技不如人就走.最好笑係有場主走左咪會有個人做場主.然後條友做左場主.踢左我
作者: 菠蘿君    時間: 17-6-2013 18:20
呢啲人唔理就可以
作者: arthur2012    時間: 17-6-2013 18:25
我之前見過D人超可愛,
佢地唔係食SP就罵人,
佢地係打中人或者SP打中左人地就開始爆粗,
仲要唔係好識打中文,
要加上大量數字,
超可愛呢~
作者: yeungyy9    時間: 17-6-2013 18:26

港服大把 我見過隊友食SP都叫人SP9
作者: 199xabc    時間: 17-6-2013 18:34
見慣哂
作者: calson3    時間: 17-6-2013 18:39

你砍緊人果時中流彈SP點反?
一場至少食3-4個SP就咁死咗之後仲要比人鬧咁點計?開場唔夠一分鍾就中有必殺技覺醒既SP,就咁死咗點睇?
技不如人就走?你唔夠人抽又走唔走?

結論:凡事多忍讓,包容「新手」,切記禍從口出啊
作者: miceho97    時間: 17-6-2013 19:10
見到哩類人,特登追著佢黎放sp
作者: yuen0620    時間: 17-6-2013 19:26
最中意見到D成日講SP9既玩家
特登追住佢黎放SP
作者: okmijnuhbyg8    時間: 17-6-2013 19:33
和平,理情,包容,非暴力
作者: 小黑死神    時間: 17-6-2013 20:31
和平,理情,包容,非暴力
okmijnuhbyg8 發表於 17-6-2013 19:33

我覺得如果係非暴力既話已經唔係玩緊SD
作者: chancarter    時間: 17-6-2013 20:34
見到個D人話人sp9 ge話,我就再放多幾個被佢受下,搞到佢火到打爆部電腦
作者: fung307    時間: 17-6-2013 20:43
人玩game~game玩人
為左自己健康著想~唔好玩到太情緒化~

作者: hojai894    時間: 17-6-2013 20:49
卡哇伊呢:O
作者: BARATHUM    時間: 17-6-2013 21:11

don worry, the population of the game is very small, very soon you will have your vengeance, if you are good enough to become master
作者: 天才A    時間: 17-6-2013 21:14
見慣不怪
作者: nbqw112a    時間: 17-6-2013 21:32
點解咁似我?
作者: nbqw112a    時間: 17-6-2013 21:35
港服大把 我見過隊友食SP都叫人SP9
yeungyy9 發表於 17-6-2013 18:26

明顯串緊對面ok?
作者: peterfucker2013    時間: 17-6-2013 21:50
好老實講,食一兩次SP就係度嘈果D人真係又煩又膠,但係如果條友一走出泥就食,之後又係食SP死呢?反甩SP?講得咁容易?人地用全彈必,你刀必,點甩?你諗住甩SP,點知有條友係你隔離開機槍呢?所以我都睇化了,之前試左一命2SP,而家嘗試緊一命3SP
作者: zq850862156    時間: 17-6-2013 22:28
高頻素質好D,起碼D校級即使卑尉級kill都冇怨言(5知佢地系懶得打字定5識打)= =!
作者: yeungyy9    時間: 17-6-2013 22:42
明顯串緊對面ok?
nbqw112a 發表於 17-6-2013 21:35

如果只串一個我可以當睇唔到,但佢不論放或食SP(對面人士)都話SP9,我覺得己經唔係串人禁簡單果場毎個都比佢話過SP9一次
作者: 怪盜kid    時間: 17-6-2013 22:50
我試過既情況如下
A:SP9
我:十兄弟咩,SP9
我:做乜冇聲出,咁有創意作埋落去啦
A之後就自彈
作者: peterfucker2013    時間: 18-6-2013 01:17
咁照你咁講,係條友自己有問題,我都試過一次話人SP9,果時唔知做乜一出黎就食,一出黎就食,最起碼每條命都食一次,而一命兩SP的紀錄都係果時留低,可惜既係未能做到一命三SP,真係食SP食到火都黎
作者: 逍遙豐    時間: 18-6-2013 06:04
如果只串一個我可以當睇唔到,但佢不論放或食SP(對面人士)都話SP9,我覺得己經唔係串人禁簡單果場毎個 ...
yeungyy9 發表於 17-6-2013 22:42

唔知佢係咪以為放/中SP就要講SP9
作者: abepara    時間: 18-6-2013 09:13
玩得耐就會對sp9冇感覺
反而有時會講"醒哂" <----中必醒中
作者: OhMyG    時間: 18-6-2013 10:02
成日挽都見到尼D人
當佢小學雞OK
作者: 運命之炎厄    時間: 18-6-2013 11:13
近日.因中學考試後無咩事做. 玩下SD.同平時一樣玩死亡.有條友中左SP死左.就話條友SP9.我就話條友 ...
pck1999 發表於 17-6-2013 18:13

pck1999
作者: anguswhl    時間: 18-6-2013 12:14
我之前用爆金機俾人話爆金9仲好笑
作者: -ChuckY猛虎-    時間: 18-6-2013 12:25
pck1999
運命之炎厄 發表於 18-6-2013 11:13

作者: o19042    時間: 18-6-2013 12:26
唔出聲照打
作者: pck1999    時間: 18-6-2013 12:48
pck1999
運命之炎厄 發表於 18-6-2013 11:13

有咩問題
作者: pck1999    時間: 18-6-2013 12:52
我真係唔信話人SP9 D人一直玩SD無用過SP.
作者: 運命之炎厄    時間: 18-6-2013 13:02
我真係唔信話人SP9 D人一直玩SD無用過SP.
pck1999 發表於 18-6-2013 12:52

其實呢,我想話你係度講呢個問題係一件好__既事黎

我見到個TOPIC以為有高質字海睇,

點知禁到入黎得篇小學雞打街場比人放SP既文.

比人罵句SP狗你都要咁執著,

係件事已經高下立見.

又唔係第一日玩SD,放SP咁平常既野都要擺上黎講一大餐,望下你自己有10幾多個負評都知自己應該摺埋唔再回呢個POST啦掛
都唔知你打機打黎做乜7(扣分都要講句)
作者: 雷臣    時間: 18-6-2013 14:45
其實呢,我想話你係度講呢個問題係一件好__既事黎

我見到個TOPIC以為有高質字海睇,

點知禁到入 ...
運命之炎厄 發表於 18-6-2013 13:02

不應該說出事實阿.......
作者: matthew72666    時間: 18-6-2013 14:46
除左話你SP9
D人仲會話你廢(當佢殺左你)
真係好鬼煩
作者: 回帖啦    時間: 18-6-2013 17:47
認真你就輸喇.
作者: 運命之炎厄    時間: 18-6-2013 18:29
不應該說出事實阿.......
雷臣 發表於 18-6-2013 14:45

我唔玩SD都係因為有樓主呢D人,
日日SP9前SP9後,唔係就嘈,被人踢就擺上黎呻吟

明明咁大個抱怨區都唔識去.
作者: 雷臣    時間: 19-6-2013 10:45
我唔玩SD都係因為有樓主呢D人,
日日SP9前SP9後,唔係就嘈,被人踢就擺上黎呻吟

明明咁大個抱怨區都唔 ...
運命之炎厄 發表於 18-6-2013 18:29

這不算什麼...真係麻煩的係遊戲入面既小學雞玩家,

第一影響現場其他正常玩家
第二SD變成小學雞GAME,冇成年人玩, 久而久之得反小朋友玩, 而大部分小朋友又要係冇$
而小朋友有好多個人因素之後就一句"理由"學業為重就不玩了. 他們的耐性及付款能力比成年人低太多

換句話講,小學雞玩家係大部分免費網遊既毒瘤,  嘈走晒D正常而且有付款能力既玩家,
自己又唔俾$玩, 但就日嘈夜嘈.
而留低個小部分青少年玩家就打到上晒腦,打機當打仗,仲要拍粗口片放上網以為自己好威,但平均付款能力又唔高

試問SD俾呢類不知名生命體霸晒, 邊有前途

當然G1作為代理也有管理上的責任
作者: 運命之炎厄    時間: 19-6-2013 11:46
這不算什麼...真係麻煩的係遊戲入面既小學雞玩家,

第一影響現場其他正常玩家
第二SD變成小學雞GAM ...
雷臣 發表於 19-6-2013 10:45

唔比錢玩既小學雞又要嘈官方唔送機,又講到其他服好多活動好好咁.

真係麻_煩
作者: 雷臣    時間: 19-6-2013 12:19
唔比錢玩既小學雞又要嘈官方唔送機,又講到其他服好多活動好好咁.

真係麻_煩 ...
運命之炎厄 發表於 19-6-2013 11:46

其實佢地未講中point, 除左人流同埋玩家問題, 加上伺服器問題以外, 大問題基本沒有多少

要講送野其實真心話g1近來算幾好(當然細節位都係差)

來來去去就是消費是否合理

以近期來講, 幸蛋送既副官由7日變成3日, 以前送既副官d (g,經+20%)副官c (經+30%) 全部回收
到近月更退化成副官1日

抽不幸送既經膠(滿)太少, 送既塗色也由以前既7個變成3個, 而家變成1個
ss機未做到400/500抽送機

而近來要俾真金先做到既儲機獎也縮水了

這些才是真正令到玩家不滿意而離開既重點原因之一

7月起取消oc, 但做任不計部件加成, 變相任務更難達成, 更少人做任, 少人做任就少人升機, 少人升機就少人俾真金買部件

g1這時也需要多送經膠(滿)俾消費玩家升機等佢地買部件

點都好啦. 某些小朋友連打機隻game需要d乜都未知道就只識嘈....
作者: SD打靶鬼    時間: 19-6-2013 13:28
作者: 運命之炎厄    時間: 19-6-2013 15:12
你自己ON9比人踢就咪開帖 LA 摺埋LA ON9
SD打靶鬼 發表於 19-6-2013 13:28

我笑而不語
作者: 26170267    時間: 19-6-2013 19:59
sd一向都多小學雞..唔洗理
作者: CKYuk717    時間: 19-6-2013 22:15
差唔多啦 隻隻GAME都係咁嫁啦
作者: kiddoarn    時間: 19-6-2013 22:16
沒話禁sp,人人都爆得咖啦!(條友)有問題姐。你唔駛理e d人,同距講道理系沒用!
作者: lpwrkqwp    時間: 19-6-2013 22:59
人地話我sp9

我答: ok  

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2