樂古Nakuz

標題: 幾抗先抗得死只人 [打印本頁]

作者: zireop903    時間: 25-10-2012 23:17
標題: 幾抗先抗得死只人
我經常俾d天山殺,只天山550抗左右
我d冰抗都係550左右,俾佢打親都爆大,究竟幾多抗就可以抗死佢??

P.S佢550忽抗,8級下限
揾個高手幫幫忙
作者: 643750774    時間: 25-10-2012 23:34
650咯,1抗等於抗到1percent既屬攻,佢550減抗,咁你650抗就抗死佢
作者: iemimi    時間: 25-10-2012 23:34
你上夠670抗就實抗死架啦,,如果佢冇食-抗藥
作者: cth45678910    時間: 26-10-2012 00:20
人地既-抗+100  就喺你抗得死對方既數值
作者: andywilliam1    時間: 26-10-2012 00:37
點解唔升高D心法用半怒解呢...

想走既, 半怒強控又得, 半怒高附又得...

想反殺既半怒左即刻指點都秒番轉頭啦 唔係真丹天山既話...

如果係真丹天山, 你抗死佢又可以點...人地要走既 咪又係走到佬...
作者: zireop903    時間: 26-10-2012 06:57
回復 5# andywilliam1

抗死佢,慢慢磨佢d血比較好玩!!
作者: andywilliam1    時間: 26-10-2012 14:10
回復  andywilliam1

抗死佢,慢慢磨佢d血比較好玩!!
zireop903 發表於 26-10-2012 06:57

佢見打唔入咪走LO - -
作者: zireop903    時間: 26-10-2012 19:42
回復 7# andywilliam1

佢走佬都好過我死啦
作者: 小人物1個    時間: 26-10-2012 21:26

請問下你咩門派呢?
如果你糸武當/星宿/ec/逍的j話可以搞隻咁的竉
肉牆可换神佑 冰罡要換返尚冰精等
野外只要你人在真糸冇可能打得死你(同石+同lv技術)
作者: 平平無奇的玩家    時間: 27-10-2012 11:04
700抗應該咩都抗得哂
作者: 火抗哥    時間: 28-10-2012 16:34
我經常俾d天山殺,只天山550抗左右
我d冰抗都係550左右,俾佢打親都爆大,究竟幾多抗就可以抗死佢??

P.S佢550 ...
zireop903 發表於 25-10-2012 23:17

你硬碰佢緊唔夠做 加上佢實打人寵先 唯一放法你都糸推尚600抗至650內佢就食得屎喇

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2