樂古Nakuz

標題: 單刷呀松小tips [打印本頁]

作者: hinztse    時間: 22-6-2009 09:52
標題: 單刷呀松小tips
我應為好多人都會刷呀松 有時仲會單刷 我自己都唔例外 柅快升lv 就刷呀松

我刷左咁多次 我有d tips比大家:

1. 如果果日想升lv 你就一online 就去刷呀松 on既第1次會多d exp 在過橋前 最好保持在7500up (開心指數) 咁之後就會較易拿得多的exp 在返橋時 最好靠左 即逆行 咁d街車來的時間會快d 同一堆堆的來 閃避多d車 去到終點既時候 第1次最好就係10000下 9000上 咁樣會多好多exp (得第1次 第2次冇嫁) 如果第1次咁刷 應該有11317exp 如果第2次 到終點既時候 就要有幾多就去幾多 10000上 咁就會有8452exp左右 如果10000下既話就得7xxx exp 如果係5000下既話就得5452exp

希望幫到大家
作者: fuontom    時間: 22-6-2009 10:40
呀松is where ar
作者: BaDBoY葵    時間: 22-6-2009 10:57
24lv點跑到=_="//...
作者: babite805    時間: 22-6-2009 13:43
補充:1.最好用+5既車牌
         2.用均速過210既車
作者: hinztse    時間: 22-6-2009 13:48
嗯嗯 我果個+2車牌 +5車輪 唔用推進器就192km/h 用左之後就247km/h 我都得 本人33lv車手 120lv車
作者: abc_0804    時間: 23-6-2009 18:13
作者: a0001521    時間: 23-6-2009 18:15
作者: NuclearAsh核灰    時間: 23-6-2009 18:20
開心指數-.-
新名詞-________________-?
正名為「任務滿意度」。
作者: hinztse    時間: 23-6-2009 22:06
開心指數-.-
新名詞-________________-?
正名為「任務滿意度」。
NuclearAsh核灰 發表於 23-6-2009 18:20

咁我唔知叫咩咁咪叫開心指數lo -.- 叫你幾次加分比我又唔加 唔加仲減左我一次 -.- 你今次加分比我啦
作者: hinztse    時間: 23-6-2009 22:06
如果Lag機怎辦?
a0001521 發表於 23-6-2009 18:15

你指既lag機係lag到點先 有好多種
作者: minipeter    時間: 24-6-2009 12:32
很有用................我都咁做.............

但我冇理個"開心指數"喎!!!!

不過刷第一次真係有好多經驗就真..............
作者: crazy1ming    時間: 24-6-2009 18:55
我有次單刷果個開心度岩岩合格-.-
作者: hinztse    時間: 24-6-2009 22:11
我係一開始閃避爆多 去到返南山出左subway 行前少少就有好多車 又再閃避 咁我就知第1次係多d經
作者: (峰仔)    時間: 6-7-2009 12:39
小弟29lv照刷  一樣pass 唔好睇小自己啦
作者: 毒男毋需愛    時間: 6-7-2009 16:07
我25lv 已經去刷啦...車岩岩90級羅住個1.9引((中中地都有5000-7000經
作者: 15987    時間: 6-7-2009 20:12
太多因素,話唔埋,你估唔到你幾時同係邊度撞。
玩阿松,只有2點,專心閃車,正路狂爆就夠。
作者: hinztse    時間: 6-7-2009 21:01
用好用套我都刷到._. 用好用套都移得好快 用部10lv車刷1次升左13個lv 正~
作者: 毒男毋需愛    時間: 6-7-2009 21:33
我9LV COOL 刷阿松
升到21級...
都係好爽
作者: stupid0879    時間: 6-7-2009 21:33
我都知!每off4個鐘再上都會多D
作者: 神秘化河    時間: 7-7-2009 12:00
冇能力啲人招多一兩個好友一起刷~  
ps : 而家D 30lv以上唔會同D低lv D人一起刷(加左好友唔同&有D有心幫手啲人)
作者: babite805    時間: 7-7-2009 21:28
有無人出刷苗順小tips
作者: 毒男毋需愛    時間: 8-7-2009 00:33
都係2個字...
"閃車"
作者: iceninja05    時間: 8-7-2009 11:14
我人35lv車150lv平212km/h爆307km/h
次次都打到@@
作者: cit棋    時間: 8-7-2009 18:52
我+5車牌 岩岩好平速212-.- 一爆去左30x-.- 真想換個紅有700的引- -
作者: CDB963    時間: 8-7-2009 19:52
作者: kiufung101    時間: 27-7-2009 21:14
嗯...有用有用
我32lv仲未練到單刷..只刷到單刷白車同巴士炸......
作者: hinztse    時間: 28-7-2009 20:30
巴士我冇心機去刷 白車我34lv先得 a_a 你都好勁下唷 我換左個2.3引 紅+450 最大+300 平速220km/h (囧~ 用左先知勁野) 爆果時超廢 264km/h (快得果44km/h 好廢呢 哈哈~)
作者: gundamfox    時間: 29-7-2009 01:36
好多高手成日串人話25lv就做到架啦
又話部車咩裝備都唔駛,有部分就會話部車10幾lv都衝得
(我要33lv先能單刷,我認我係勁廢)
作者: 恰吉東爺    時間: 29-7-2009 01:48
樓主錯了...個任務滿意度係應該一直keep到最高
另外...刷阿松已經係過去式了
作者: hinztse    時間: 29-7-2009 09:41
樓主錯了...個任務滿意度係應該一直keep到最高
另外...刷阿松已經係過去式了
恰吉東爺 發表於 29-7-2009 01:48

e個主題好內嫁啦 6月22號post既 e家都7月29號 成個月啦-.-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcjcontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2