朱仔成 發表於 2-4-2009 12:20:24

假如L4D新增特殊感染者,你地想有咩特殊能力??

假如L4D新增特殊感染者,你地想有咩特殊能力??

98474499 發表於 2-4-2009 14:44:44

識飛a_a"

黑暗的Reader 發表於 2-4-2009 15:28:52

識鑽地捉住人

社會敗類 發表於 2-4-2009 15:52:27

打一下可以打死人果d

cyris 發表於 2-4-2009 16:20:04

1裝死,姐係平成扮死屍,你一行過就一下ko你.
2保護色
3識用原始武器好似變型俠醫咁
4識變成正常人類的外貌
5跑得好快,快過9秒99

y5319797 發表於 2-4-2009 17:09:03

半感染者,本來令住把槍自衛,但突然受病毒入侵,心智變得狂亂,半人半屍,令住支槍射d倖存者-.-"

搞搞gag

=.="整隻女性tank a_a",女性hunter,人妖smoker,男性witch[]

社會敗類 發表於 2-4-2009 17:11:42

半感染者,本來令住把槍自衛,但突然受病毒入侵,心智變得狂亂,半人半屍,令住支槍射d倖存者-.-"

搞搞gag

=.="整隻女性tank a_a",女性hunter,人妖smoker,男性witch[] ...
y5319797 發表於 2-4-2009 17:09 http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
女性感染者 Louis!b =]

cyris 發表於 2-4-2009 19:24:40

大家有冇諗過大肚喪屍?
打死出面果隻,入面果隻會飛出黎殺你???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

另外呢,小朋友喪屍都ok,一見到人就大叫引屍群圍你.

[H]fung0207 發表於 2-4-2009 20:49:24

識掟石頭既喪屍囉~~
o係incoming attack果陣最有效~

朱仔成 發表於 2-4-2009 20:59:24

識掟石頭既喪屍囉~~
o係incoming attack果陣最有效~
fung0207 發表於 2-4-2009 20:49 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

tank 咪識飛石頭囉
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 假如L4D新增特殊感染者,你地想有咩特殊能力??